Home » КЛЮКАРНИК » Светлана Гущерова обзаведе дома си като двореца Версай (Икона бди над семейното им щастие – Снимки)
Светлана Гущерова обзаведе дома си като двореца Версай (Икона бди над семейното им щастие – Снимки)

Светлана Гущерова обзаведе дома си като двореца Версай (Икона бди над семейното им щастие – Снимки)

В имението, което се простира в полите на Витоша на семейството можем да видим не само лукс, но и достатъчно кич.

Богаташката фамилия се шири във внушителен дом, а цялостната обстановка допълнително допринася за любовта, която цари в многодетното семейство.

Домакинята Светлана редовно се хвали с някое забележително кътче на луксозното си имение. Тя се изкушава да покаже на почитателите си как живее сред аксесоари и предмети за милиони левове.

Палата на ГущеровиНещата в дома й определено могат да се сравнят с тежкия разкош от епохата на Луи XIV, се вижда от стори в Инстаграм. Госпожата показа едно от стълбищата в палата, на което парапета е изработен от ковано желязо. А малко по-нагоре се вижда огромно огледало в стил барок.

На едно от другите кътчета в дома на милионерите се вижда още едно местенце, декорирано с фотографии на семейството. Които са комбинирани с произведение на арт изкуството, над което виси голяма икона, която бди за щастие и здравето на богаташите.

Само дето иконата в съчетание с модерната творба повдига въпроса до колко е уместно комбинирана с арт произведението. Но това остава за сметка на домакините, така са решили, така са обзавели къщата си.

Източник: vbox7.com

Светлана Гущерова палат

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?