Горещи новини

Светлана Гущерова съвсем се стопи след раждането (Феновете недоумяват как тая слабичка жена роди 4 деца – Снимки)

Светлана Гущерова, която стана майка на четвърто дете се показа на снимки и удиви публиката с прекалено крехката си фигура.

Феновете не могат да повярват, че съпругата на Християн Гущеров го е дарила с 4 наследника в последните години. Тя прилича на порцеланова фигурка и някои казват, че изглежда плашещо и прилича на анорексичка.

Нейна фенка твърди, че през 2017 г когато участва в във „ВИП Брадър” изглеждаше доста по-добре. Но там е била с грим и доста по-млада. Но признава, че все пак за възрастта си е ОК. Но има много по-запазени фолк певици от нея като дава за пример Преслава и Галена.

Но друга почитателка на госпожа Гущерова я защитава като казва, че на плаж не се ходи с грим,. А със слънцезащита. А и отделен е въпросът, че Светлана е дала живот на 4 деца и може да се каже, че изглежда изумително след толкова много бременности. Галена има двама сина, а Преслава е майка само на едно момиченце.

Похвално е, че Гущерова напълни къщата на Християн с много деца, но ще й се отрази добре ако малко се поналее във фигурата, са мненията на други фенове на богаташкото семейство.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Светлана Гущерова съвсем се стопи след раждането (Феновете недоумяват как тая слабичка жена роди 4 деца – Снимки)"

Какво мислите?