Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Сигнал: Та вие се учудвате, че в „Лидл“ правят такива номерца ли?
Сигнал: Та вие се учудвате че в "Лидл" правят такива номерца ли?

Сигнал: Та вие се учудвате, че в „Лидл“ правят такива номерца ли?

За цените по магазините е следващият коментар на читател на Plovdiv24.bg. Какво е провокирало човека да ни изпрати следния сигнал?

Наистина ли се учудвате че в „Лидл“ правят промоция, а реално е същата цена? Забелязал съм това във всеки втори магазин, а да не споменавам и „Пацони“… Там са хитри, сега ще ви дам пример с едни пуканки за микровълнова, които продаваха.

Когато за пръв път започнаха да продават този продукт, беше 50 стотинки. Помня много добре, защото си купувах редовно. След няколко месеца забелязах, че етикетът на цената е в червено.

На него пишеше, че пуканките са намалени на 50 ст. от 80 ст. Първоначално се зачудих, но бързо влязох в час, като се замислих, че това е хранителен магазин.

Промоцията свърши и пуканките останаха на цена от 80 ст. Не след дълго отново имаше такава промоция! Пуканките са намалени на 80 ст. от 1 лев! Вече се сещате какво следва и 2-3 месеца след тази промоция отново имаше намалени на 1 лв. от 1.19 по спомен. Та вие се учудвате, че в „Лидл“ правят такива номерца ли?

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?