Home » ЗДРАВЕ » Топи мазнините като на шега – по 1 см от корема на ден! Напитка, която ще направи чудеса с тялото ви
Топи мазнините като на шега - по 1 см от корема на ден! Напитка която ще направи чудеса с тялото ви

Топи мазнините като на шега – по 1 см от корема на ден! Напитка, която ще направи чудеса с тялото ви

За съжаление няма вълшебна пръчка за премахване на излишните килограми. Но с достатъчна физическа активност, повече движение на чист въздух и здравословно хранене можете бързо да коригирате и нормализирате телесното си тегло.

Това, което ще ви помогне да ускорите загубата на тегло, е тази напитка, която можете да направите от естествени съставки, които може би вече имате в кухнята си.

напитка отслабване

Ще ви покажем най-добрата рецепта за отслабване, която ще ви помогне да намалите обема на мазнините от корема си всеки ден. В някои случаи процесът протича толкова бързо, че хората успяват да намалят до 1 см коремни мазнини на ден.

Но тази напитка е добра не само за намаляване на наднорменото тегло.

Ще ви помогне да премахнете излишната задържана вода в тялото, ще подобри функцията на мозъка, слуха и зрението ви.

напитка с хрян и джинджифил

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

  • 125 г хрян
  • 4 лимона
  • 2 см пресен джинджифил
  • 3 супени лъжици мед
  • 2 супени лъжици канела

ПРОЦЕДУРА:

Първо почистете хряна и джинджифила, обелете ги и ги сложете в блендер. Добавете лимон, а ако не използвате био, просто изстискайте сока.

След това добавете канелата и меда. Всичко се разбърква добре и се съхранява в стъклен буркан. Съхранява се в хладилник.

УПОТРЕБА:

Една супена лъжица сутрин на гладно и една супена лъжица преди лягане. За най-добри резултати, консумирайте сиропа в продължение на три седмици.

хрян ползи

Защо хрянът е полезен за здравето?

Диетата с хрян е особено полезна за диабетици, но и за хора с липса на енергия и постоянна умора, както и за тези с бавен метаболизъм.

Хрянът се използва като подправка за различни ястия, особено за месо. Листата на тази билка са богати на витамин С, каротин и хлорофил.

Освен това съдържа значително количество калий, фосфор, хлор, сяра и витамин В. Тази билка пречиства целия организъм и ускорява метаболизма.

Предпазва вътрешните органи от злокачествени заболявания, като стомаха, черния дроб, тънките и дебелите черва.

Съдържа още феноли, етерично масло, аспарагин, смола, нишесте и захариди. Благодарение на всички тези съставки се препоръчва в народната медицина като средство за лечение на кашлица, синуси, бронхит, астма и ревматизъм. Укрепва имунитета и предпазва от настинки.

Използва се и като лекарство срещу запушване на кръвоносните съдове, а също така подобрява храносмилането.

Препоръчва се за изхвърляне на камъни в бъбреците. Като лекарство се консумира под формата на чай, сироп, вино, тинктура или кисела, ферментирала храна.

Когато се консумира хрян, трябва да се има предвид, както и при другите билки, че трябва да се внимава да не се прекалява, тъй като може да предизвика диария и повръщане.

джинджифил ползи

Защо джинджифилът е полезен за здравето?

Джинджифилът заема специално място в много кухни поради спецификата на аромата и острия, пикантен вкус, който го отличава от другите подправки, но и заради лечебните си свойства.

Използван е както като подправка, така и като лекарство от хиляди години, така е и днес. В състава му има хранителни вещества, но основно съдържа витамин С, калий, желязо, калций и магнезий.

Пресният джинджифил помага за намаляване нивото на лошия холестерол. В същото време намалява подуването на корема.

Има положителен ефект върху възстановяването на чревната флора и има слабително действие. Силното главоболие и мигрена могат да бъдат облекчени чрез консумация на няколко тънки резена пресен джинджифил.

Джинджифилът на прах помага за облекчаване на болките в корема. Облекчава болезнените симптоми на артрит, грип или настинка.

Много изследвания показват, че употребата на джинджифил на прах забавя растежа на раковите тумори и се е доказала като отлична добавка за облекчаване на ефектите от химиотерапията, като гадене и повръщане.

Повлиява положително отпускането на уморените мускули след изтощителна физическа активност.

Джинджифил на прах ускорява кръвообращението и предотвратява съсирването на кръвта. Затова не трябва да се прекалява и да се консумират прекомерни количества.

Тази рецепта определено трябва да се опита и ще се изненадате от резултатите.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?