Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Следродилна депресия тръшна Алекс Петканова
депресия тръшна Алекс Петканова

Следродилна депресия тръшна Алекс Петканова

Младата майка Алекс Петканова след раждането не може да възвърне предишната си форма, научи ko4.

Хубавицата роди сина си Габриел в края на януари и вече три месеца се мъчи да отслабне – пише в. „България днес“. Тя твърди, че е много взискателна към визията си и излишните 6 кг, които ѝ останали след бременността, много я тормозели. Младата майка изпаднала в следродилна депресия, с която все още се борела, издават нейни близки.

„Трудно ми беше да видя тялото си наедряло с 15 кг. Положих големи усилия да се възприема по този начин. Сега ми останаха една паласки, които се мъча да стопя с физически упражнения. Надявам се до лятото да успея. Няма да крия, че много ме дразнят“ – споделя Алекс Петканова. Тя допълва, че често се допитвала до съпруга си Даниел за визията си, защото развила комплекси, че е дебела. Той я успокоявал, че изглежда отлично, но красивата благоевградчанка се тормозела заради излишните тлъстини в областта на талията. В манекенските среди кльощавите тела са на почит и Алекс изпаднала в ужас, че ще изгуби много ангажименти заради новата си роля на майка.

Алекс Петканова успя да кърми бебето си едва няколко седмици, а после хукна по модни събития, за да не изостане от светския живот. Тя не крие, че иска да превърне и сина си в звезда, затова му направи профил в социалната мрежа – новороденото светкавично привлече завиден интерес и вече има близо 90 хиляди последователи.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?