Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » След Диана Димитрова: И Дени от „Един за друг“ жестоко насинена (Брутални снимки)
След Диана Димитрова: И Дени от „Един за друг“ жестоко насинена (Брутални снимки)

След Диана Димитрова: И Дени от „Един за друг“ жестоко насинена (Брутални снимки)

Чаровната Дени от „Един за друг“ стресна феновете си

Красивата блондинка показа брутални снимки на силно насиненото си тяло. След домашното насилие, на което била подложена актрисата Диана Димитрова и ужасяващите фотоси, тези дойдоха в повече на форумци.

Както самата написа във Фейсбук екранната д-р Зорница Огнянова от „Откраднат живот“, тя била брутално пребита на снимачната площадка преди пет години. И то пред очите на тридесетина колеги, които предпочели да си мълчат и да продължат да живеят така, все едно нищо не се е случило.

Дали същото не се е случило и с очарователната блондинка, разтревожиха се не на шега във Фейсбук.

Те веднага предположиха, че вероятния извършител може е партньора й. Но истината се оказа доста по-различна.

Русокосата чаровница е фен на риалити форматите. И след като взе участие в семейното шоу „Един за друг“ с тогавашния си партньор Дани, тя се е „метнала“ в друго предаване. И това било шоуто на Димитър Господинов-Гузпата.

То било осеяно с доста физически препятствия. При едно от последните предизвикателства Дени наранила сериозно тялото си и получила въпросните синини. Тя самата призна това в Инстаграм профила си.

Русата Дени си пада по екстремните изживявания. И нищо чудно да я видим в новия сезон на „Игри на волята“, предполагат нейни фенове.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?