Home » КЛЮКАРНИК » След пиянската изцепка в Банско: Явор Бахаров с потресаваща тактика в съда
Явор Бахаров с потресаваща тактика в съда

След пиянската изцепка в Банско: Явор Бахаров с потресаваща тактика в съда

Делото срещу Явор Бахаров за шофиране в пияно състояние и под влияние на наркотици ще се гледа на 16 март, научи ko4.

Очаква се тогава защитата на Бахаров да поиска условна присъда и да представи смекчаващи вината обстоятелства, като посещенията при специалисти по зависимости ще е едно от тях.

Актьорът от години редува периоди на злоупотреби с алкохол и наркотици с пълно въздържание. По-малкият брат на Захари Бахаров е правил опити да приключи с вредните си навици и преди две години, когато започнаха снимките на хитовата поредица „Съни бийч“, в която Явор в момента се изявява в главна роля всяка петък вечер в праймтайма.

Тогава малкият Бахаров посещаваше терапевт и според екипа на продукцията, въпреки че по време на снимачния процес всички са се забавлявали в края на работния ден, Явор не е прекалявал с нищо и се е държал съвсем прилично. В сериала той влиза в образа на гадняр с пари, който обаче е толкова амбициозен и устремен към отмъщение, че внимава с алкохола, за да не си прецаква плановете. За разлика от героя си обаче, Явор не издържа достатъчно дълго на добрите си намерения.

В oбяcнeниятa cи пред полицията зa инцидeнтa в Банско Бахаров твърди, чe нe e упoтрeбявaл нaркoтици 3 дни прeди дa шoфирa, кaктo и чe e кoнcумирaл aлкoхoл прeднaтa вeчeр, кoйтo oбaчe нe ce e рaзгрaдил в кръвтa му. Признaвa ce зa винoвeн, чe e кривoличeл c кoлaтa cи, иcкaл дa изпрoбвa зимнитe гуми нa aвтoмoбилa cи чрeз „дрифт“, пише show.blitz.bg.

Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?