Home » СВЯТ » Снимки, които обиколиха света: Това не е бездомник, а човек, който има стотици милиони долари (СНИМКИ)
Снимки които обиколиха света: Това не е бездомник а човек който има стотици милиони долари (СНИМКИ)

Снимки, които обиколиха света: Това не е бездомник, а човек, който има стотици милиони долари (СНИМКИ)

Ако погледнете заглавната снимка набързо, неминуемо ще решите, че това е поредният просяк, седнал на някой ъгъл.

Не може да сте по-далеч от истината! Човекът в овехтели дрехи, нахлупил шапка върху посивелите си дълги коси, е не друг, а големият ни любимец Киану Рийвс !

Актьорът отново успя да изненада публиката и почитателите си с непринуденото си поведение и визия.

Киану

Киану седеше пред клуб в Калифорния в навечерието на концерт с групата си „Dogstar“, с която в момента е на турне, и като се има предвид, че си е пуснал брада и носеше дрехи, които по никакъв начин не създават впечатлението, че е световноизвестен актьор, с милиони в банковата си сметка, мнозина го сметнаха за най-обикновен бездомник.

Киану пуши

Киану с цигара

Снимките бързо обиколиха света, а голямата му армия от фенове веднага се застъпи за Киану и заяви, че скромността е най-голямата му добродетел и че това е неговият начин на живот.

Добре известно е, че Рийвс не държи на парите, марковите дрехи и скъпите коли и не е необичайно мнозина да го забележат наистина седнал до бездомници, с които яде, пие и си бъбри.

Между другото, актьорът дари цели 70 процента от хонорара си от първия филм „Матрицата“ за финансиране на изследвания за левкемия, след като сестра му Ким се бореше с това заболяване в продължение на 10 години.

Киану Рийвс в дрипи

След това актьорът основа благотворителна организация в помощ на тези, които се борят с рака.

„Имам частна фондация, която съществува от 5-6 години и помага на няколко детски болници и изследвания на рака. „Не искам да свързвам името си с това, просто оставям фондацията да прави това, което прави, и да помага на тези, които се нуждаят от това“, каза той пред Ladies Home Journal.

Киану Догстар

Едва ли има по-добър пример за това, как не външния вид а делата ни ни правят тези, които сме в действителност.

След прочетеното (и видяното) човек няма как да не се замисли върху собствените си ценности и тези, в които възпитава децата си. А Киану определено заслужава цялата ни обич и аплодисменти!
Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?