Home » КЛЮКАРНИК » Софи Маринова трупа хилядарки за минути (Вижте как)
Софи Маринова трупа хилядарки за минути (Вижте как)
Софи Маринова трупа хилядарки за минути (Вижте как)

Софи Маринова трупа хилядарки за минути (Вижте как)

Софи Маринова пее на уше на заможен посетител, научи ko4.

Софи Маринова трупа хилядарки за минути. На едно от последните си участия в столична дискотека Софка напълнила шепата си с едри банкноти и регистрирала рекордна печалба за много кратко време. Певицата била в компанията на сина си Лоренцо и двамата пеели хит след хит, пише „България днес“.

Заможен посетител на заведението пожелал Маринова да му пее на уше, а в замяна той се отблагодарил доста щедро. Фенът на Софка я обсипал със стотачки, а певицата старателно ги прибирала. Накрая ръката на Маринова вече не събирала всички банкноти и другите посетители на заведението спокойно можели да видят колко солиден хонорар е изкарала тя.

Певицата не изглеждала притеснена, че всичко това се случва пред очите на Лоренцо. Все пак той върви по стъпките на своята майка. И най-вероятно Лоренцо ще трябва да се подготви за тези моменти, в които го канят да пее на уше на мастити купонджии.

И двете страни останали доволни. Купонясващият си получил като поздрав любимите песни, а Софи заработила сериозна сума към официалния си хонорар.

Публична тайна е, че поп фолк изпълнителите не разчитат само на предварително договорените суми. Основен финансов източник за тях са и бакшишите, които обикновено идват, когато празнуващите се почерпят по-солидно. Бакшишите остават за тях и те не са длъжни да ги отчитат пред продуцентите си. А и трудно може да се докаже колко пари са получили на ръка.

Има слухове за най-големите бакшиши, които са давани поп фолк изпълнителките. За Софи преди години се появи информация, че строителен бизнесмен й броил на ръка 15 000 лева, защото останал много доволен от представянето й.

Въпреки че напоследък все се пише за финансови затруднения на Маринова, тя може да се похвали с добри парични постъпления. Певицата участва в „Като две капки вода“, за което получи добър хонорар. Не й липсват и участия по нощните заведения. Заговори се дори, че тя издържа бъдещия си мъж Гринго и пръска колосални суми за него. Най-труден за Софка бил периодът, в който нейният любим бил в затвора, а тя трябвало сама да се справя с разходите.

Сега това е далеч зад гърба на певицата и тя подготвя едно от най-хубавите събития за всяка жена, а именно сватбата си с Гринго.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?