Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Съболезнования! Най-тежката българка не можа да дочака животоспасяващата операция и почина едва на 33 години
Съболезнования! Най-тежката българка не можа да дочака животоспасяващата операция и почина едва на 33 години

Съболезнования! Най-тежката българка не можа да дочака животоспасяващата операция и почина едва на 33 години

Тя бе по-известна като „най-тежката жена в България“. Трагедията на 33-годишната Христина Секулова стана известна, когато бе излъчен филм за нея в предаването „Ничия земя“.

За съжаление младата жена не успя да се пребори за шанс за по-добър живот – предстоеше й операция за отслабване в Турция.

Три дни преди да замине за интервенцията обаче, Христина е починала, съобщават от БЛИЦ. Майка й я открила тази сутрин издъхнала в леглото си.

Благодетел, който е пожелал анонимност, е осигурил средствата за операцията в Турция, с която да се намалят килограмите й, за да може да се придвижва. От години Христина, която тежеше близо 300 кг, не излиза от стаята си.

Лекар на Спешен център-Дупница е извикан на място, той е констатирал смъртта. От затлъстяването си Секулова е имала множество заболявания.

Христина Секулова преживява силен стрес, който отключва биполярно разстройство. Паралелно със силните лекарства започва трупане на килограми.

Погребението на младата жена ще е утре.

Искрени съболезнования на семейството!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?