Home » СВЯТ » С какво са популярни Палмс Бет?
С какво са популярни Палмс Бет?

С какво са популярни Палмс Бет?

Не искаме да започваме със серията реклами и джингъли, които се появиха в ефира от началото на годината и най-вероятно и до днес още са познати на почитателите. Това няма толкова значение, след като същите си свършиха работата.

Ако говорим за успеха на букмейкъра и неговите иновации, то годината не само беше успешна, но и даде нова светлина за някои от интересните решения в основните игри.

Нека започнем с факта, че този оператор е известен с добрите си материални награди, придружени с паричните такива и погледът към играта, в който всеки един потребител на база активност, можеше да получи много повече, отколкото е подозирал. Началото на този бранд беше малко по-интересно – тук се появиха опции и функции, които много други чакаха и въвеждаха с години, за да бъдат изпреварени лесно. Визията на самата платформа се подобри и интуитивното представяне затвърди тяхното присъствие.

Това обаче не означава, че с едно добро начало ще говорим за вечни успехи. Експертите побързаха да въведат някои тяхни тактики за успех и да осъзнаят какво иска всеки един клиент – правото да играе безплатно, но с условието, че може да получи награда. Това звучеше напълно невъзможно за някои брандове, ала не и тук. Така наречената игра Survivor предлагаше на своите почитатели правото да правят прогнози и да се състезават за сравнително по-висок бонус.

Следващата стъпка беше търсенето на други оригинални решения, които включваха добавянето на Бинго, създаването на фентъзи лига – тук трябва да отчетем присъствието на две лиги – българска и английска, а и можем да подозираме дали няма да има и други първенство в близко бъдеще. Брандът беше един от първите, които побързаха да интегрират електронните спортове, когато света беше застинал в очакване на завръщането на играта. Компания към първите бяха и добре познатите виртуални спортове, които се подобриха, лицензираха с реални отбори и по-добра графика, а на финала дори започнаха да се радват и на повече първенства.

На този линк ще открием и някои от основните позитиви при избора на игра в платформата, като не трябва да забравяме, че брандът започва да заявява своите планове още в началото на годината и след това представя цялата си годишна стратегия. Ако все още не сте чували за тази платформа, в което се съмняваме, нека напомним, че до този момент клиентите се състезаваха за парични награди – джакпоти, материални награди и дори почивки. Това беше през миналата година, а тази най-вероятно няма да бъдем по-далече от наложената практика.

Все пак оставаме приятно изненадани от въвеждането на нови игри, предлагането на така наречените дуели, в които се изправят два отбора от съвсем различни лиги, както и добавянето на прогресивни джакпоти за спорт – по примера на тези в онлайн казиното. Не е трудно да се запознаем с всички налични промоции в секцията за тази цел, но пък няма как да не останем впечатлени от факта, че винаги има нещо ново и оригинално, което трудно може да бъде открито в другите платформи.

Впечатляващото за новия букмейкър е, че е не само един добър бранд, но и спонсор за различни отбори, а към това ще добавим и още една важна опция – бранд, който знае много добре как да рискува. С всичко това оставаме напълно впечатлени и щастливи от факта, че имаме пълната свобода да открием една съвсем друга емоция. Важното е, че тук ще открием ясно и точно посочени правила, призив за отговорна игра и добри шансове. Годината звучи обещаваща и по още една причина – след вдигането на летвата, какво следва сега?

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?