Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Тайната падна! Вижте защо Уилям напуснал Кейт Мидълтън
Тайната падна! Вижте защо Уилям напуснал Кейт Мидълтън
Тайната падна! Вижте защо Уилям напуснал Кейт Мидълтън

Тайната падна! Вижте защо Уилям напуснал Кейт Мидълтън

Кралската двойка невинаги се е радвала на безоблачно щастие
Ах, тези Уилям и Кейт. Гледаме ги – безупречни, влюбени, винаги стилни, с три деца, херцог и херцогиня. Какво повече може да иска човек от живота си?!

Но, както в повечето случаи, това, което се вижда на повърхността, е една незначителна част от всичко, което се случва в действителност. Знаем, че Уилям и Кейт се влюбват още като студенти. Тогава не са толкова зрели и много по-лесно се поддават на емоции и чувства.

Двамата се запознават през 2001 г., стават гаджета година по-късно и романсът им продължава до 2007 г. Тогава се разделят за кратко, след което съдбата и здравия разум отново ги събират, за да се се превърнат в една от любимите двойки на света.

Но каква е причината за раздялата?

Отговорът на този въпрос идва от книгата The Duchess of Cambridge: How Kate Middleton Became A Future Queen. В нея се казва, че принц Уилям е започнал да се чувства прекалено обсебен от Кейт. И когато е усетил примката на сериозната връзка да се затяга около врата му, той стегнал куфарите за почивка по мъжки в Гърция.

Докато принцът разпуска с приятели на яхта край бреговете на южната ни съседка, Кейт пък се връща при родителите си в Беркшир. Според авторката на книгата Джесика Джейн, Мидълтън иска да остане насаме с мислите си, да прецени ситуацията и да реши бъдещето на връзката им.

Тези свои размисли и страсти напоява с голямо количество бяло вино и колебания дали да се обади на Уилям или не. Въпреки че той много й липсва, Мидълтън така и не признава чувствата си в този момент и решава да се държи на положение.

Как точно се е стигнало до повторното събиране на двойката не е много ясно, но явно и двамата са преглътнали егото си в името на любовта. А при обявяването на годежа им през 2010 г. Уилям заяви лаконично, че просто са били млади, израствали са заедно и са напасвали характерите си. Затова кратката раздяла не му изглежда нищо толкова необичайно, пише Express, цитиран от lifestyle.bg.

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*