Новините на фокус
Home » СВЯТ » Трагедията на Даяна застига и Кейт Мидълтън
Трагедията на Даяна

Трагедията на Даяна застига и Кейт Мидълтън

Разводът между принцеса Даяна и принц Чарлз бе една от най-скандалните новини, които разтърси света преди време. Появи се скандала изповед на Лейди Ди, в която тя споделя, че „нещо вътре в нея е умряло”, научи КОЧ.

Ала за съжаление сега редица световни таблоиди твърдят, че Кейт Мидълтън е тръгнала по печалните стъпки на покойната принцеса Даяна. Принц Уилям, подобна на баща си принц Чарлз, май изневерява на половинката си. При това с тяхна стара позната.

Припомняме, че преди време мрежата прегря заради факт от миналото на Кейт и принц Уилям, който е забулен в голяма мистерия и до ден днешен. Твърди се, че извънбрачната връзка на принц Уилям е с Роуз Ханбъри. Тя е маркиза на Шолмодел, който поради някаква необяснима причина британците произнасят „Чъмли”. Роуз е съпруга на маркиз, който е с малко по-ниска титлата на херцог (какъвто и принц Уилям).

Ако слуховете за нейната връзка с Уилям са верни, тогава как би могло да се случи това?

Ханбъри е приятелка на Кейт и съпругът й от дълги години. Тя е от Норфолк, бивш модел, който стана известен не само заради изящните си форми, но и заради това, че позира преди време в бански костюм до самия британски премиер Тони Блеър. Нейният съпруг Дейвид Роксавад е с 23 години по-възрастен от нея. Той е наследник на имение, което се оценява на 115 милиона лири стерлинги. Те са мегабогати и са известни, поне в аристократичните кръгове на Великобритания. Не е тайна, че бабата на Роуз някога е била шаферка на сватбата на кралица Елизабет II, а самата Роуз е призната за най-стилно облечената жена на сватбата на Кейт и Уилям.

Според слуховете самата Кейт Мидълтън е научила за извънбрачната връзка на съпруга й принц Уилям още през април тази година.

Тогава тя вдигнала жесток скандал не само на половинката си, но и на Роуз, с която се предполага, че й изневерява. Освен това Кейт им забранила да общуват вече.

Още от 2018 г. пресата активно обсъжда предполагаемия предстоящ развод в семейството на Кейт и Уилям. Предполага се, че съпрузите отдавна не се разбират помежду си и безкрайно се карат.

Стигна се до там, че много медии дори приписваха връзка на принц Уилям със снаха му Меган Маркъл. Някои медии дори стигнаха до там да пишат, че Кейт настоявала Меган и принц Хари да напуснат Великобритания и да се преместят в САЩ, за да не отклоняват медииното внимание върху себе си, а и Меган и Уилям да не са толкова близо един до друг.

Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?