Горещи новини

Тафкова се показа без грим и предупреди: Филтрите разболяват

Kliuki za Vencislava Tafkova

Без капка грим, филтри и фотошоп се показа Венцислава Тафкова.

Носителката на титлата „Мис България“, която скоро влиза и в музикалния бранш, публикува своя снимка в естествен вид и апелира към младото поколение по-често да залага на натурална визия и по-рядко да посяга към фотошопа.

„Не се притеснявам да изляза без грим и прическа, нито да ви показвам такива снимки. Дори смятам, че трябва по-често да казвам „Не“ на филтрите и фотошопа. За съжаление, и аз като всички други често се „омагьосвам“ от илюзорните образи на съвършените красавици без нито един дефект в социалните мрежи“, признава Тафкова.

По думите й звездните личности в мрежата може и да изглеждат така, сякаш нямат никакви недостатъци, но в реалния живот никой не е съвършен. Това подлъгва младите момичета в интернет, създава им комплекси, че самите те нямат тази идеална визия, и ги подтиква към хирургични интервенции.

„Модата на филтрите и перфектният външен вид разболяват психиката. Именно това е причината голяма част от нашето поколение да прибягва към пластичната хирургия. Може би няма да е зле на филтрите и фотошопа да излиза задължително предупреждение „Консумирай с мярка“, заключва Тафкова.

Дали пък с този мотивиращ пост моделката няма да поведе нов тренд „Консумирай филтрите с мярка“ и масово популярните личности в Инстаграм да разредят фотошоп снимките си? Дай Боже!

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Тафкова се показа без грим и предупреди: Филтрите разболяват"

Какво мислите?