Home » ЗОДИИ » Тези три зодии имат най-мощните ангели-пазители!
Tezi tri zodii imat nai moshnite angeli paziteli

Тези три зодии имат най-мощните ангели-пазители!

Смята се, че някои зодии са по-щастливи от други и че висшите сили следят зорко всяко тяхно действие, предпазвайки ги от неприятности.

Казват, че на всеки човек при раждането му е даден ангел-пазител, личен защитник, който не напуска човека до смъртта. Той го предпазва от всякакви неприятности, насочва го по правилния път и му помага в различни житейски ситуации.

Астролозите също вярват в ангелите пазители, които вярват, че някои зодии са по-щастливи от други, защото имат по- мощни небесни покровители от другите зодии и които умело ги превеждат през всички житейски бури. И така – кои са късметлиите от хороскопа?

Близнаци – Всъщност основното щастие в живота на Близнаците са прекрасните им приятели. Тази въздушна зодия знае как да се обгради с хора, които винаги са готови да помогнат и да дадат съвет. За това, че са такива, могат да благодарят на звездите, но и на силните ангели пазители.

Дева – И тук няма особена мистика. Ако вярвате в характеристиките на тази зодия, то Девите имат добре развита интуиция. Поради тази причина за тях е лесно да избягват неприятни ситуации и да заобикалят препятствията. Казват, че ангелите винаги им помагат. Затова нещата им вървят добре и лесно придобиват материални блага.

Стрелец – Според резултатите от експеримент на учени от университета в Кеймбридж, щастието зависи пряко от желанието за поемане на рискове. Стрелецът се смята за един от най-големите комарджии в зодиака. Такива хора знаят как да се справят в трудни ситуации, защото се наслаждават на адреналина.

Освен това управителят на знака Стрелец е могъщият Юпитер, доброжелателен гигант сред планетите, който ги обсипва както с материално, така и с духовно изобилие. Ако някой има силни ангели пазители, това е Стрелецът. Как иначе да тълкуваме факта, че с лекота се измъкват от всички онези неприятности, в които се забъркват?

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?