Home » ЗОДИИ » Трите избрани: 3 зодии, на които късметът ще се усмихне през 2020
3 зодии на които късметът ще се усмихне през 2020

Трите избрани: 3 зодии, на които късметът ще се усмихне през 2020

Започващата 2020 г. предоставя много шансове и интересни възможности за „земните“ знаци, разбра Ко4.

Именно представителите на стихията Земя ще получат доста интересни перспективи, чиято реализация ще бъде подпомогната от благоприятните позиции на планетите.

Телците

Те ще получат великолепна възвръщаемост от собствената си работа и труд в глобален смисъл, но за да получат нещо, трябва да дадат нещо. Ето защо през предстоящата година Телците ще трябва да инвестират в себе си и собствените си проекти, за да се получи положителен ефект. Понякога трябва да се излезе от собствената зона на комфорт, но заради нови постижения това си струва.

Девите

Представителите на тази зодия ще имат възможност да намерят своя житейски път и да разберат своето предназначение. Те ще получат идеални възможности, за да определят как да действат в глобален смисъл и как най-добре да реализират собствената си житейска мисия. Девата трябва повече да се вслушва в собствената си душа.

Козирозите

Транзитът на Юпитер през съзвездието Козирог ще доведе до много положителни промени. Юпитер дава изобилие във всичко и е крайно благоприятна планета, само се опитайте да запазите хармонията в себе си и да избягвате прекомерните крайности.

Източник: Уебмястото

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?