Горещи новини

Труповете край Негован – ликвидирани от имотната мафия

Труповете край Негован

Труповете в бидони край Негован раждат какви ли не слухове и версии, припомня  ko4.  Тепърва органите на реда ще изясняват каква е връзката между двете брутално разчленени тела, напъхани в пет бидона.

Една от работните версии е, че може би те са част от любовен триъгълник, а жестокото разчленяване на телата се дължи на дива ревност от страна на трети човек, който все още е неизвестен. Допуска се, че извергът е бил напълно наясно как и защо го върши. Дори не се е притеснявал да разкарва човешките останки в бидони.

До момента в България 60 души се водят в неизвестност. Всички те са обявени за издирване от роднините си. Няма безследно изчезнали негованци, което показва, че телата не са на местни жители.

Очевидно убиецът е разчитал, че бидоните ще потънат на дъното. Предполага се, че дори да бъдат забелязани от водолази, няма да им се обърне внимание, защото ще попаднат в графата „човешка немарливост“.

Полицаи работят и по друга версия – че това са трупове на хора, станали жертва на имотната мафия, пише столичен вестник. Възможно е хората, които са очевидно възрастни, да са били накълцани, за да им бъдат откраднати апартаментите. Затова ченгетата проверяват усилено по нотариални кантори сделките с имоти в последните няколко месеца.

ПИК

Твоят коментар

Be the first to comment on "Труповете край Негован – ликвидирани от имотната мафия"

Какво мислите?