Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Удариха дъното! Родни момичета се продават по интернет, за да си купят парцалки от мола!
Удариха дъното! Родни момичета се продават по интернет

Удариха дъното! Родни момичета се продават по интернет, за да си купят парцалки от мола!

Български момичета опразниха джобовете си по моловете и започнаха да продават себе си, за да си купят парцалки, видя КОЧ.

Все повече девойчета, някои и ненавършили пълнолетие се предлагат не само в сайтовете за запознанства, но и в тези за онлайн търговия. Например момиче с име Гергана, което явно живее в Благоевград, но няма нищо против да отскача и до София, си е сложила псевдоним brunetka Geri. Тя най-безсрамно е обявила тарифите си за се*с, които са доста солени. Половин час с Гери струва 60 лева, два часа са 160 , а за цяла нощ се прави намаление и тя може да бъде ваша само за 400 лева.

В сайта има опция и за наддаване на търг. Ако двама души искат Гери, то тя ще отиде при този, който даде по-висока цена.

И ако е само Гери, то в България цари железен морал. Но уви, не е така.

Ако си направите труда да разгледате обявите по всички сайтове, в тях студентки се предлагат на възрастни мъже срещу спонорство, палави ученички по гащички и без гащички предлагат незабравими орални ласки, цицорести мадами на неопределена възраст са готови тутакси да кацнат у вас и да ви направят еротичен масаж, силно гримирани момичета искат да ви въвлекат в тройка, малолетни излагат съмнителни прелести на снимка и продават дори а*ален се*с, а маскирани моми могат само срещу 50 лева да ви набият с камшици.

Бащи, ако се чудите с какво се занимават дъщерите ви и откъде имат пари, прегледайте сайтовете. Шансът да срещнете рожбите си там е едно към пет.

Дано да не ви се случва!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*