Горещи новини

Удари дъното! Елена от „Ергенът“ стана просякиня

Удари дъното! Елена от „Ергенът“ стана просякиня

Елена Сергова, както е името на момата от любовното шоу, удари дъното. В това са убедени фейсбукарите заради последната й изцепка.

Същата Елена дотегна и на феновете и на самия „ерген“ Евгени Генчев с безкрайно сълзливите и сладникави обяснения в любов във втория сезон на продукцията. Тя защитаваше тезата в риалити формата, че жената трябва „да търчи след мъжа, когото харесва“, а не обратното.

Видяла, че съперницата й в шоуто моли за пари, Еленчето реши да й подражава. Но докато Валерия Георгиева иска средства за морална кауза, да спаси приюта си за бездомни животни, Лена ги проси за себе си. Буквално!

Защото идеята й била да има собствен подкаст, който цели в бъдеще единствено слава и приходи.Хората в мрежата обаче беснеят от нейната безгранична наглост и се питат „има ли разум да постъпва по този начин“.

Наскоро Елена се изфука, че вече има мъж до себе си. Той бил млад, заможен и кадърен архитект. Ами като толкова я обича и двамата държат един на друг,той не може ли да й услужи с необходимите средства?!

„Тази Елена е голяма манипулаторка. То думите й трябва да се подлагат на голяма дисекция. Защото почти нищо, което говори, май не отговаря на истината“, нахраниха я в мрежата.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Удари дъното! Елена от „Ергенът“ стана просякиня"

Какво мислите?