Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Хекимян е хвърлен в играта да загуби. Такава е сделката
Хекимян е хвърлен в играта да загуби. Такава е сделката

Хекимян е хвърлен в играта да загуби. Такава е сделката

Ц. Ц. и Хекимян не са избирани на един принцип. Толупа хвърли Майката на нацията в играта в момент, в който бе толкова преял с власт и самозабравил се, че беше сигурен и маймуна да тури ще я изберат.

Факторът Радев никой не го отчете. И това им разказа играта. Хората избраха човек напълно неизвестен, но с биография, постигнал върха в кариерата си, солиден, мъжкар, с изправен гръбнак, това което ББ винаги е мечтал, но никога няма да бъде.

Хекимян от своя страна е хвърлен в играта да загуби. Такава е сделката. И понеже е отблъскващ, но може да плямпа клишета без да млъкне цял месец, докато дойдат изборите ще е толкова опротивял, че ще загуби по съвсем естествен път.

Най-забавното е, че Бойко много добре е знаел какво прави, докато Хъкмъкян едва сега открива, че е презиран и ще бъде много изненадан като прочете реакциите в социалните мрежи. Вижте го. Хубаво му разгледайте езика на тялото!

Вчера сутринта той все още си мислеше, че е готиният пич от екрана… Каква натурална тъпота, куха суета и позьорщина струи от това продажно лекенце. Още не подозира, че до вечерта ще е най-осмиваното нещо в държавата.

Толкова е зле, че като нищо ще прати Ваня Григорова на балотаж. София е синя, разбира се, тя няма как да бъде избрана. Но нека не се лъжем. Терзиев… това безлично, бездушно мрънкало, което не обелва и дума за ревизия на гербавото корупционно царуване, е трудно за преглъщане и от самите жълтопаветници. А като добавим, че се отрече от предците си, които за разлика от него са работили първо за държавата и после за себе си, казвам го от лични наблюдения като дете на ДС служител… опротивя и на периферията.

Чух от сведоющи приятели, че Ваня била от ромски произход. Не знам дали е вярно, но ако е така, този факт назабавно трябва да бъде издигнат като водещ в кампанията й. Ето това момиче е удивителен пример за self made. Не детенце, в което са инвестирани паричките на прехода.

Терзиев, разбира се, не ми е така противен като Хекимян.

Даже ми е малко жал за него, като го гледам как с мъка се излюпи от тихия, анонимен милионерски комфорт и жално цвърчи по студия малоумщини за модерното бъдеще на красивия ни град. Ба, красив. Преди 2 месеца кучето ми го нахапаха помияри в елитния квартал Драгалевци. Два месеца обикалям като луда по ветеринари и лично промивах 15-сантиметрова рана, от която надничаше анатомията му. И това 2 дни, след като гръмнаха Алексей в гората. Същата гора, в която се разхождам с Бъди. Вече със спрей в ръка.

Седнали да оплакват свободната журналистика… То е като да ревеш за маникюра на ампутирана ръка. Държавата е гангренясала и я режем парче по парче. А София е баш язвата, която вони на гнилоч и разпад. Разходете се из “елитните” квартали Бояна, Драгалевци, Симеоново. Огромни бевърлихилски палати за милиони с жива охрана…. на черен път и септични ями. Това не е метафора. Това е богаташка София. За другата е излишно да говоря.

Та се чудя на Терзиев защо му е да навлиза в това тресавище, в което още дебнат мутрите от 90-те, могат да те гръмнат по сред бял ден или в най-добрия случай да те сръфа помияр. Явно изкушенията са големи.

За нас зрителите хубавото е, че резултатът не е така предопределен. Можем да ги измъчим малко като гласуваме за Ваня Григорова.

Ирина Асиова – Диаманд

https://afera.bg/

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?