Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Хороскопът на Павел Глоба от 25 септември до 1 октомври: ТЕЛЕЦ, нови тайни на успеха! Девите ще успеят да изпълнят желанията си
Хороскопът на Павел Глоба от 25 септември до 1 октомври: ТЕЛЕЦ нови тайни на успеха! Девите ще успеят да изпълнят желанията си

Хороскопът на Павел Глоба от 25 септември до 1 октомври: ТЕЛЕЦ, нови тайни на успеха! Девите ще успеят да изпълнят желанията си

Овен

Овните трябва да поддържат огън в себе си, който да ги води към звездите. Астролозите препоръчват да прекарвате повече време извън дома и да се тревожите по-малко за дреболии. Особен успех ще очаква онези Овни, които се научат да контролират собствените си емоции. В работата и бизнеса е важно да намерите малко търпение в себе си. В любовта късметът ще се усмихне на всеки, който търси сродна душа.

Телец

Всичко ще бъде както самите Телци искат, но това изисква малко търпение и време, усилия и самочувствие. Тази седмица хората от този знак ще могат да открият нови тайни на успеха. Не забравяйте за почивката в тази безкрайна поредица от неща за правене. Това означава, че през уикендите ще трябва наистина да се отпуснете, а не да се опитвате да наваксате работата в офиса. Седмицата е благоприятна за учене и търсене на нова работа.

Близнаци

Като цяло в работата тази седмица ще бъде много, много ползотворна. Повишената мотивация и самочувствие могат да донесат успех на Близнаците. За семейните хора от този знак ще дойде малко двусмислен период. Важно е да се поставите на мястото на други хора (роднини и половинка), да сте дипломатични. Време е да си направите изводи за своите постижения и провали.

Рак

По-добре е да оставите любовта и свързаните с нея проблеми на заден план. Раците могат да обърнат внимание на творчеството и хобитата. Всеки, който иска промяна на обстановката и далеч от проблемите, може да отиде на мини-пътешествие. Енергията на звездите ще бъде творческа, за да се преобразите външно. Раците също трябва да се научат да виждат само най-доброто в себе си, защото самочувствието е над всичко.

Лъв

Лъвовете са много склонни да успеят в любовта и да направят нови бизнес запознанства. Основното нещо е да не смесвате любовта и работата, защото служебните романи ще развалят късмета ви. Това време ще бъде идеално за смяна на обстановката, пазаруване и работа. През уикенда е по-добре да прекарате време със семейството или с тези, които са истински скъпи на Лъвовете. Ревността и завистта са двете най-разрушителни чувства в периода от 25 септември до 1 октомври.

Дева

Астролозите отбелязват, че Девите ще успеят да изпълнят желанията си. Енергията е много важна за правилното вземане на решения, така че трябва да поддържате работното си място и дома си подредени и чисти. Здравето на девите ще бъде определящ фактор за успех в любовта и финансите. Не пренебрегвайте точността през тези седем дни. Важно е да планирате бъдещето и да решавате най-належащите проблеми.

Везни

През тези седем дни за Везните ще бъде много по-лесно да привлекат късмета от обикновено. За да направите това, ще трябва да правите по-малко грешки, тъй като през този период хората могат по-често да забелязват само нещо лошо във Везни. Глоба съветва Везните да не бързат. В любовта можете да се доверите на шестото си чувство. Ще ви помогне да намерите любовта и ще укрепите съществуващите връзки. Работата в екип ще бъде по-ефективна.

Скорпион

За представителите на този знак основната област на живота ще бъде любовта. За влюбените звездите и планетите ще помогнат за подобряване на отношенията им. Любовната съвместимост няма да има значение тази седмица поради Меркурий, така че може да опитате да се срещнете с някого, когото харесвате. Основата на щастието в трудни времена ще бъде мъдростта. В работата Скорпионите трябва да помислят добре, преди да кажат или направят нещо.

Стрелец

Стрелците трябва да избягват приключенията и рисковете – това може да бъде опасно за късмета им. Представителите на този знак могат да бъдат измамени от хитри и изобретателни хора, така че е по-добре да не показвате слабостта си на никого. Ако Стрелецът се чувства уморен, по-добре е да си почине. Трябва да помислите как да запазите силата на духа, амбицията и здравето. Това е много благоприятно време за духовни търсения, работа върху себе си и планиране на нещата.

Козирог

Тези Козирози, които работят с хора, ще се справят най-добре в работата. Най-малко късмет ще имат представителите на творческите професии. Необходимо е да проявите гъвкавост и дипломатичност в общуването. Това е страхотно време за учене, получаване на нова информация и адаптиране към новите условия. Възможно е Козирозите да имат шанс да възстановят стари отношения.

Водолей

Павел Глоба препоръчва на мъжете Водолеи да се грижат за външния си вид, а на жените да подберат подходящата среда. Никой освен самите Водолеи не може да ги направи по-щастливи. Това не означава, че няма да има помощ. Приятни хора може да се появят на хоризонта, но да чакате това да се случи най-малкото не е разумно. Това, което определено не трябва да правите, е да разказвате на непознати за вашите дела и планове.

Риби

Този период е подходящ за романтика, но уединението също ще бъде добър избор, защото ще спаси Рибите от излишни проблеми. Астролозите не съветват да харчите пари без причина. Семейните Риби трябва да дадат приоритет на семейните дела и да смекчат малко егоизма си. Това ще е чудесно време за нови начинания от всякакъв мащаб, за развлечения и умерено пазаруване.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?