Home » БЪЛГАРИЯ » Читателски сигнал: Голям скандал се вихри в българската гвардия!
Голям скандал се вихри в българската гвардия

Читателски сигнал: Голям скандал се вихри в българската гвардия!

Огромен се вихри в българската гвардия, припомня ko4.

 За това информира читател, който изпрати горещ сигнал. Предлагаме ви целия текст без редакторска намеса:

Какво е днес да си Командир на Българската Гвардейска част и Представителния ансамбъл на Въоръжените сили на Република България ?

– Да бъдеш султан на разни певачки от села и паланки, които дават мило и драго за да се показват, че са част от важна институция, самозалъгвайки се и заблуждавайки хората, че струват нещо. Ето такава видна представителка на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили (харема) на Полковник Кънчо Иванов е Емилия Валентиновa Дуцолова или за кратко Емилия Валенти.

Това провинциално създание от село Гулянци не блести с особен талант или още по-малко образование. Когато липсват качества, липсват и задръжките на работното място. Въпросната „певица“ дава мило и драго на шефа си, за да бъде звездата на кампанията „Бъди войник“!

Тази кампания организира концерти из цялата страна, а фаворитката на „султана“ блести със селското си великолепие от началото, до края! Командирът и „възлюбената“ му си поддържат вътрешно – топли контакти от години. Влюбеният командир винаги присъства на концертите изяви на фаворитката си, без това да влиза в неговите задължения.

Той на своя глава и отговорност обикаля страната по концертите „Бъди войник „ защото след концертите, АНСАМБЪЛА НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ остават да спят в съответния град на събитието. Бинго! Кънчо Иванов също „спи“с Ансамбъла, необезпокояван от софийския „шум“.

Какво ли не прави една пуста амбиция за слава? От бездарна селянка се превръщаш в подлога на шефа си! Да живее „любовта“(интереса) в българската гвардия!

Хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?