Новините на фокус
Home » KO4 STORY » 109-годишна жена разкрива: Тайната на дългия живот е да избягваш мъжете!
109-годишна жена разкрива: Тайната на дългия живот е да избягваш мъжете!

109-годишна жена разкрива: Тайната на дългия живот е да избягваш мъжете!

Когато навърши 109 години, Джеси Галън официално стана най-възрастният човек в Шотландия. Наскоро тя разкри на обществеността тайната на дълголетието, която е изненадващо забавна и проста.

А именно, ако искате да живеете здравословно и дългосрочно, тя препоръчва да ядете каша всяка сутрин и най-важното – да започнете да избягвате мъжете!

възрастна баба

Точно така, според тази жена се оказва, че тайната на дългия живот през цялото време е била скрита в отношенията ни с мъжете. Или по-точно казано, ТЯ се е криела от мъжете.

„Те са много повече неприятности и проблеми, отколкото нещо, което си струва“, обясни Галан. 109-годишната жена цял живот е била независима, работила е много от тийнейджърска възраст и никога не се е омъжвала.

„Работих много и рядко си вземах отпуск за празниците“, разказва Галан. В интервюто тя говори за живота си преди да навърши 100 години и след това.

тайна дълъг живот

„Тя е абсолютно невероятна“, каза една от болногледачките в дома за възрастни хора, в който живее 109-годишната жена. За съжаление Галан почина малко след като даде интервюто.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?