Горещи новини

20.03.2024 – МОЩЕН ден на пролетното равноденствие сбъдва съкровени желания: ето как да си ги пожелаете

20.03.2024 - moshten den na proletnoto ravnodenstvie

През март има една специална дата, която баба ми нарича вълшебна и дори магична. Става дума за 20.03.2024 г. – пролетното равноденствие, когато денят е равен по дължина на нощта. 

Днес ще ви кажа как да си пожелаете нещо на тази специална дата. Прочетете публикацията ми и разберете какво трябва да направите, за да сте сигурни, че това, което искате, се сбъдва.

Баба ми разказваше, че в старите времена този празник се е наричал Слънцестоене, защото след зимата с нейните дълги нощи денят най-накрая се обръща към слънцето и започва да пристига. Нашите предци са вярвали, че от тази дата пролетта най-накрая идва в своите права и зимата свършва.

Слънцестоенето е енергийно силна дата, една от най-силните в годината. Баба ми твърди, че на този ден всеки от нас може да промени живота си към по-добро. За да направите това, просто трябва да го искате правилно.

Как да си пожелаем желания на тази вълшебна дата?

Баба ми ми каза няколко ефективни начина да получа това, което искам, използвайки магията на този ден:

Вземете лист хартия и напишете желанията си върху него с червен химикал. Трябва да са 7.

Скрийте листчето в плик. Също така плика трябва да е в червено. Оставете плика за 12 дни. Добре е да го скриете в книга с добър сюжет. След 12 дни извадете листчето от плика. Прочетете написаното на него на глас. Вашите желания ще се сбъднат в рамките на 12 месеца.
Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "20.03.2024 – МОЩЕН ден на пролетното равноденствие сбъдва съкровени желания: ето как да си ги пожелаете"

Какво мислите?