Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » 23.02.2023 – денят, който ще промени всичко! Ето как да използвате могъщата магия на тази дата:
23.02.2023 - денят който ще промени всичко! Ето как да използвате могъщата магия на тази дата:

23.02.2023 – денят, който ще промени всичко! Ето как да използвате могъщата магия на тази дата:

Говорим за най-вълшебния ден от февруари, който ще бъде повратна точка в живота на много хора.

На огледалните дати се придава специално значение: някои се страхуват от тях, други ги виждат като ресурс за растеж. 23 февруари 2023 г. се смята за един от най-силните в поредицата магически дни. Ето защо е толкова важно да приложим правилно възможностите, които ни отваря.

Нумерологът Марияна Анаел разкри истинското значение на магическата дата през февруари и разказа какво непременно трябва да правите на този ден.

Денят, който ще промени всичко

23 февруари 2023 г. е може би най-мощният и енергийно силен ден в годината. Това е рядък случай, дори и за огледални дати, когато човек може да го прочете по един и същ начин както отляво надясно, така и отдясно наляво. Ето защо на 23 февруари се придава особено значение.

На такива дати се случват мистични, значими събития. Но тяхното възприемане и влияние върху живота ни зависи само от нас самите. Според изчисленията на тази дата се активират четири аркана – 1-ви, 5-ти, 19-ти и 10-ти. Всеки от тях има собствено влияние, което можем да засилим или минимизираме.

Учете, учете и пак учете

Първият и петият аркан са свързани с ученето, със способността ни да разбираме нови знания. А това означава, че на тази дата е добре да започнете проекти, свързани с образованието, или да отидете да учите. Може би отдавна обмисляте да вземете нов образователен курс. Така че 23 февруари е времето да го направите. Освен това тези аркани отговарят за работата със словото и ораторското изкуство. Това е страхотна възможност за ораторите: речите на тази дата ще предизвикат овации.

В светлината на прожекторите

19 аркан – арканът на Слънцето. Ето защо на този ден е необходимо да „осветявате“ хората, да се появявате в обществото, да провеждате представления за голяма публика. Успехът е гарантиран. Също така на 23 февруари трябва да правите желания, но нека те идват от сърцето и с голяма вяра в тяхното изпълнение. Ако наистина вярвате в тях, те определено ще се сбъднат. Оптимизмът и твърдото намерение да получите своето в този ден са изключително важни.

Време за пари

10 аркан е символ на недвижими имоти и пари. На 23 февруари почти всички търговски сделки ще се проведат с голям успех. Не пропускайте този шанс, ако отдавна планирате да ги осъществите или да разрешите жилищния проблем.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?