img
Home / СВЯТ / Sunday Express: Изплуваха още страшни пророчества на Ванга за 2019-а: Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, а Путин ще преживее…

Sunday Express: Изплуваха още страшни пророчества на Ванга за 2019-а: Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, а Путин ще преживее…

/
/
/
953 Views
loading...

Към днешна дата много специалисти и вярващи в предсказанията на Ванга смятат, че тя е видяла краят на света, възходът на Владимир Путин и мистериозна болест, която ще свали от поста американския президент Доналд Тръмп.

Доналд Тръмп ще се разболее през 2019 година

Според едно от предсказанията на Ванга, 45-тият президент на САЩ ще ще отстъпи поста си заради непозната болест. Мистериозното заболяване ще отнеме слуха на Тръмп, като той ще чува само бучене и пищене в ушите си. Пророчицата е предрекла и мозъчна травма, причинена в следствие от това заболяване.

Удивително, но няколко американски дипломати получават същите симптоми по време на посещение в Куба и Китай в началото на тази година.

Припомняме, че именно Вангелия Димитрова, както е цялото й име, предрече, че 44-тият президент на САЩ ще бъде цветнокож. Също така, едно от твърденията й сочи, че 45-тият ще бъде последният президент на Америка.

Владимир Путин ще оцелее в опит за покушение през 2019 година

Ванга е предрекла поредния опит за убийство на руския президент Владимир Путин, който ще бъде добре подготвен от негови близки кръгове.

Гледачката е казала, че в следващата година Путин ще преживее опит за покушение от хора в неговия личен екип за сигурност, а Европа ще претърпи икономически колапс.

Към момента Путин е потвърдил за поне четири атаки срещу него, които са се провалили, за това в момента го пази елитен екип от най-добрите снайперисти.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!