img
Home / БЪЛГАРИЯ / Акули ще изядат с парцалите Трифонов, ако влезе в политиката, твърди политолог (ВИДЕО)

Акули ще изядат с парцалите Трифонов, ако влезе в политиката, твърди политолог (ВИДЕО)

/
/
/
382 Views

Преди местни избори би било грешка да се появи такъв тип партия, каквато Слави Трифонов смята да прави – концентрирано ядро от 5-6 души на национално ниво, с което той да се яви на местни избори. Ако Слави Трифонов се опита сега, на местни избори, да влезе в политическия живот, просто на местно ниво ще го изядат акулите с парцалите. Такава прогноза направи във „Всичко коз“ по Канал 3 политологът доц. Стойчо Стойчев за шансовете на успех на нов политически играч след евроизборите, научи ko4.

Акули ще изядат с парцалите Трифонов

„Преди местни избори влиза политически субект тип ГЕРБ, както те направиха през 2007 г. – с много стабилна организация, с много стабилни структури, които са много лоялни и тясно свързани с председателството по места. Има хора в областните градове, които само това правят – местни структури на партиите, правили са такива не на една или две. Слави Трифонов няма при кого друг да отиде, при тях ще отиде и те ще го подведат кански, повярвайте ми! Ще станат общински съветници след което той няма да има абсолютно никакъв контрол над тях“, категоричен бе политологът.

С него се съгласи и Росен Карадимов от Института за нов икономически напредък. „Ниската активност на евроизборите бе вярно разчетена от големите и системни партии, този път жълтият картон бе много добре видян от всички.

„И двете партии (БСП, ГЕРБ) са в процес на ферментация и на реформа, и ако тя продължи достатъчно адекватно, според мен те ще си върнат терена, който да не позволи появата на нов политически популист. Изцяло съгласен съм – преди местни избори такава поява е абсурдна“, заяви Росен Карадимов.

Мненията на двамата обаче се разделиха по въпроса за стабилността и процесите, които протичат в ГЕРБ и в БСП след Европейски избори 2019 г.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!