Горещи новини

Антония Петрова: На мястото на Андреа щях да се чувствам унизена!

Антония Петрова На мястото на Андреа

Добре известно е, че Антония Петрова – Батинкова е юрист по образование и освен по теми, свързани с модата и красотата, тя се изказва адекватно и по правни въпроси. В такъв се превръща и случаят със скандала между Кубрат Пулев, хитрата американска репортерка и скандалната им целувка, който вече пореден ден взривява публичното пространство.

За разлика от родните закони обаче, американските са далеч по-действащи и поне два пъти по-строги.

„Нашето право е много различно от американското. Там можеш да се съдиш за всичко, включително за слух и за клюка. А в този случай целувката е и документирана, наистина репортерката може да претендира. В България, ако беше, това никога нямаше да се случи”, потвърждава това и Антония Петрова, която отлично познава не само вкуса, но и развоя на слуховете по свой адрес през годините досега. И точно затова е наясно, че това да съдиш някого в България и в Щатите, са две различни ситуации, които дори нямат привидни прилики.

„В Америка за сексуален тормоз може да съдиш всеки, а пък ако имаш и документално доказателство, черно на бяло, в случая както е запис, наистина е възможно това да се случи и съответно тази дама да се облагодетелства. Това е едното. Другото е да не забравяме, че това се случва в Калифорния, където всеки иска да бъде известен и е готов на всичко да бъде известен! Това, което аз виждам от видеото обаче, госпожицата не е съвсем трогната от това, че я целунаха, дори му благодари!

Не виждам да е разстроена. Най-вероятно, след това адвокатите са я посъветвали, че трябва рязко да се разстрои. Доколкото разбирам от медиите, не от клюки, тя е била на афтър партито. След като е толкова дълбоко разстроена и унизена, защо е била на купона след случката?”, добави още „Мис България 2009” и „Мисис Русия 2012”.

Според Антония Джейми Суши, както е името на американската репортерка, е готова на всичко, само и само да стане известна. „..тя изглежда точно такъв тип момиче, което в момента се е покатерило на гърба на кооперацията. Дано това не му коства лиценза на човека, защото наистина няма да е много приятно. На мен лично тя не ми изглежда особено разстроена, но явно след това добре са я посъветвали, за да се облагодетелства”.

Единственото, за което красавицата не би оправдала Кубрат Пулев е факта, че преди да прави, каквото и да е, той преди всичко е трябвало да помисли за дългогодишната си приятелка Андреа. „Кубрат е обвързан мъж и по този начин не пази достойнството на Андреа, ако те са заедно. Аз нямам представа какъв им е статутът, дали са заедно или не. Според мен сега в най-неизгодна позиция от цялата ситуация е Андреа. На нейно място бих се почувствала унизена!”

Източник: show.blitz.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Антония Петрова: На мястото на Андреа щях да се чувствам унизена!"

Какво мислите?