Горещи новини

Бизнесмен измами Тони Димитрова: Певицата разкри схемите му! (още подробности)

Бизнесмен измами Тони Димитрова Певицата разкри схемите му! (още подробности)

Тони Димитрова разкри истината за измамника кръчмар!

Известен столичен кръчмар е измамил естрадната легенда Тони Димитрова. Той я поканил да пее в ресторанта му в центъра на София, а после се оказа, че не е платил целия хонорар, за който се били разбрали.

Неприятният инцидент станал миналия февруари, но певицата едва сега реши да говори. „Познавах го отдавна, беше ме канил и преди това, но все му отказвах, защото бях чувала някой неща. Казах му затова, което се говори, а той ми отвърна, че не е вярно.

Първия път, когато бях там, беше коректен с мен. Втория път обаче ми даде само една част от хонорара и след това се скри“, споделя чаровната Тони Димитрова.

Тя отказва да каже името му, за да не му прави излишна реклама, но вестник „Телеграф“ научи, че и други изпълнители са изгорели с пари от него.

Певицата разкри, че е мамена и от други хора в бранша. Преди време неин познат си позволил да пазарува с нейната карта, като похарчил 50 евро. Въпросният човек запазил номера от картата на Тони от друго плащане, което правили заедно.

Заради доброто си сърце лъчезарната Блондинка често си пати от лъжи и измами. „Не искам повече наивността ми да граничи с откровена глупост“, обяснява тя.

Казва, че последните две години са й донесли най-големите рани и разочарования в личен план, и допълва, че е нямала други такива в живота си.

Източник: www.kliuki.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Бизнесмен измами Тони Димитрова: Певицата разкри схемите му! (още подробности)"

Какво мислите?