img
Home / ЗА МЪЖЕТЕ / Данчо Катаджията моли Черепа да поведе полицаите

Данчо Катаджията моли Черепа да поведе полицаите

/
/
/
480 Views

Скандалният ловешки полицай Йордан Петков – Данчо Катаджията, който тази пролет бе уволнен от МВР след серия от телевизионни репортажи, уличаващи го в корупция и други тежки престъпления, припозна беглеца от правосъдието Васил Божков, като лидер на протестите срещу правителството и го призова да се прибере в България, за да поведе народа срещу хунтата.

Данчо Катаджията е сред последователите на Черепа във Фейсбук и не пропуска възможност да коментира публикациите на хазартния бос в социалните мрежи, видя Ко4. Под една от последните публикации на Васил Божков във Фейсбук, изхвърленият от полицията заради аморално поведение и корупционни действия пътен полицай пише:

„Г-н Божков, благодарим ви за възможността да бъдем част от новото демократично бъдеще на България! В момента на щат в МВР има хиляди полицаи, готови да захвърлят значките и да се присъединят към вас! Имаме нужда от силна и интелигентна фигура като вас да ни поведе!

Моля ви, върнете се в България и поведете народа срещу хунтата! Бъдете смел“.

Любопитна подробност е, че тази пролет, когато гръмна шумният скандал със своеволията на Йордан Петков в Ловеч и региона, нахалния пътен полицай се обяви за жертва на медиите и даже коментира:

„Изкараха ме едва ли не престъпник от калибъра на Васил Божков, наредиха ме до Румен Радев“.

Източник: Лупа

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook