Горещи новини

Джеймс Сейфчък за Майкъл Джексън: Накара ме да се омъжа за него (Още скандални разкрития)

Джеймс Сейфчък за Майкъл Джексън Накара ме да се омъжа за него (Още скандални разкрития)

Джеймс Сейфчък със скандални разкрития за Майкъл Джексън, научи КОЧ.

Джеймс Сейфчък направи скандални разкрития за Майкъл Джексън. Когато е едва 10 годишен, той се омъжва против волята си за Краля на попа. Това разкрития прави вече 40-годишният мъж. Той показа и пръстенът, който му е дал певецът по време на церемонията, която се е състояла не къде да е, а в спалнята му.

„Много си падах по бижута, когато бях малък и той ми ги подаряваше като награда в замяна на секс“, разказва Сейфчък в документалния филм „Да напуснеш Невърленд“. „Казваше ми, че трябва да му продам нещо, за да ги спечеля“, допълва той, пише dnes.bg.

Джеймс и Майкъл се срещат на снимачната площадка на реклама на „Пепси“ през 1987-ма година. Няколко месеца по-късно започва и сексуалният тормоз. Но Сейфчък все повече боготворял Кралят на попа заради емоционалната манипулация, на която бил подложен. Мъжът признава, че чувства единствено огромна вина.

„Бяхме напълно влюбени по онова време. Когато не бях с него, мислех за него“, спомня си Джеймс. „Чувствах се страхотно, когато се обаждаше. Прекарвахме по цели дни пазарувайки и мотаейки се. Понякога ме навестяваше и оставаше за вечерта“, казва още Джеймс.

Но този романс не бил достатъчен за Джексън. Той искал да направи още една крачка и предложил на момчето да се омъжат един за друг. Церемонията, разбира се, била фалшива. Тя се провела в спалнята на Краля на попа.

„Дадохме си клетви, че ще останем заедно завинаги. Почувствах се страхотно. А и пръстенът беше хубав. Имаше цял ред диаманти“, добавя мъжът, показвайки бижуто с трепереща ръка.

Джеймс Сейфчък за Майкъл Джексън Накара ме да се омъжа за него (Още скандални разкрития)

„Трудно е да се връщам обратно в тези спомени. Обичах бижутата като дете и това беше използвано срещу мен. Причинява ми дискомфорт. Все още ми е трудно да не се виня“, казва още Джеймс.

Те купували бижута под претекст, че са за някоя жена, а всъщност били за Джеймс. Той притежава цяла кутия с бижута, които Майкъл Джексън му не подарил, но вече не обича да я отваря, защото му навява спомени.

Източник: razkritia.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Джеймс Сейфчък за Майкъл Джексън: Накара ме да се омъжа за него (Още скандални разкрития)"

Какво мислите?