Home » КЛЮКАРНИК » Джизъса заплаши бившата си – вижте как и защо!
Джизъса заплаши бившата си
Джизъса заплаши бившата си

Джизъса заплаши бившата си – вижте как и защо!

Въпреки, че в момента е в плен на връзката си с плеймейтката Златка Райкова, бившият футболист Благой Георгиев очевидно има сериозни проблеми с бившата си половинка Христина Витанова, с която имат две деца – Йоана и Давид.

Оказва се, че докато Джизъса и актуалната му половинка кръстосват пределите на Къщата на „Биг Брадър” бившата му изгора не дава на майка му да вижда и чува внуците си. В един от последните епизоди на риалити формата, разбирайки от майка си Румяна в директен телефонен разговор за тази ситуация, Благой побесня и заплаши Христина.

„Само да изляза от Къщата и ще й разбия муцуната на Христина”, закани са Георгиев пред смаяните погледи на съквартирантите.

Още когато взел решение да влиза във формата със Златка Райкова, Благой заръчва на майка си да следи всеки ден какво се случва с децата му. Не на същото мнение обаче, се оказала бившата му жена Христина, която всячески се стараела да отдели децата от ситуациите, които се случват в личния живот на баща им.

Джизъса заплаши бившата си

 

„На Христина изобщо не й допада начина, по който бащата на децата й вади на показ личния си живот. Смята, че това е недостойно и грозно! Не желае децата да бъдат замесвани в това”, сподели пред народното издание близка приятелка на Христина Витанова, с която Джизъса най-вероятно многократно е опитвал да говори по темата. Както изглежда обаче, двамата така и не са стигнали до консенсус.

Междувременно настоящата половинка на Благой Георгиев – Златка, вече мечтае за сватба и пълна къща с деца, разбра КОЧ.

Дори си направи тест за бременност наскоро, който обаче, за нейно съжаление, се оказа отрицателен.

Допълнителен стимул за плеймейтката се оказа и одобрението, което й дават родителите на бившия футболист. Това стана ясно дори и от краткия разговор, който той проведе с майка си. В края на разговора тя попита: „Как е Злати? Да й предадеш целувки”. Всичко това допълнително стимулирало русата фурия да „работи” активно по въпроса отношенията й с Благой да станат още по-сериозни.

show.blitz.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?