Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Емануела към Мартин Нямам време да играя игрите ти! (Вижте тук)
Емануела към Мартин Нямам време да играя игрите ти! (Вижте тук)
Емануела към Мартин Нямам време да играя игрите ти! (Вижте тук)

Емануела към Мартин Нямам време да играя игрите ти! (Вижте тук)

Емануела разгроми Мартин с думите си, узна КОЧ

От написаното става ясно, че връзката между нея и нейния любим Мартин окончателно е приключила. Макар и да не споменава имена, по всичко личи, че последната публикация на поп фолк изпълнителката в социалната мрежа Инстаграм е отправена точно към вече бившия й приятел.

„Аз съм жена. И си имам всичко. За мое щастие си го постигнах съвсем сама. И всичко мога. Няма големи претенции за мъжа до мен. Само да е повече мъж от мен. Което да значи да ме превъзхожда в мечтите си и да е смел в страховете си“, пише Емануела в социалната мрежа Инстаграм.

„Понякога работя по 13 часа. Понякога работя и повече. Мога да купонясвам точно толкова. Не съм като другите принцеси. Те може би постоянно имат време за теб. Аз не. Ако си дошъл да ми го губиш… Нямам време да играя игрите ти. Имам да свърша толкова много неща. Нямам време да анализирам някакви намеци в съобщенията ти или да хвърлям карти в размисли относно бъдещата ни връзка.

Ако съм ти отделила време в живота си – чувствай се специален. Понякога не го правя дори и за себе си. Всъщност не го правя почти за никой, ако ми е маловажен. Ако съм те удостоила с време, значи съм видяла потенциал в теб. Само твоя работа е как ще си го харчиш…“, напълно откровена е Емануела.

Припомняме, че преди известно време поп фолк изпълнителката сама призна пред Венета Райкова, че именно липсата на време я е разделило с Мартин. „Един такъв мъж като него иска жената да бъде до него. Аз не мога да му дам такова нещо. Опитахме се, не се получава“, каза Емануела за Мартин още през октомври миналата година в „Папараци“.

Двамата се опитаха да подновят връзката си след излизането на певицата от „Биг Брадър“, но очевидно старите проблемите са се върнали и двамата вече окончателно са се разделили.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?