img
Home / СВЯТ / Ето колко плаща Брад Пит за развода с Анджелина Джоли

Ето колко плаща Брад Пит за развода с Анджелина Джоли

/
/
/
152 Views
loading...

Драматичният развод на най-известната двойка в Холивуд – Брад Пит и Анджелина Джоли, върви към своето финализиране, научи ko4

След многобройните съдебните договорки раздялата на имуществото и попечителството над децата ще струват на Пит до $100 млн.

Запознати с делото разказват пред Radaronline, че Пит ще трябва да плаща разходите за децата си, свързани с техния живот, охрана, образование и т.н., докато те не навършат 21 години.

„Той успя да си върне децата, но вече гледа в съвсем друга посока, като поема голям ангажимент, разказва източникът за Radaronline. – Именно заради споразумението за децата делото се проточи толкова дълго. Брад се опита да се бори и да се защитава, но не успя да попречи на Анджелина да му вземе почти половината от всичко, което има.“

Това, че бракоразводният процес е близо до края си, стана известно още преди 2-3 месеца. Преди седмица Брад Пит сам призна, че е „получил това, което е искал“ след близо двегодишния спор с Анджелина Джоли за попечителството над децата.

Джоли дълго време всячески се опитваше да ограничи възможността му да се вижда с тях.

На 30 ноември адвокатката на актрисата – Саманта Блей ДеДжин потвърди, че споразумение за опеката над децата е постигнато. Според ДеДжин Анджелина никога не е искала да получи еднолична опека над децата, въпреки че отстрани всички наблюдаваха напълно обратното.

Бившите съпрузи са постигнали определени договорености, но остава да уредят още много детайли, за да има крайно споразумение, но е факт това, че Брад Пит ще може да прекарва значително повече време с децата и даже мисли да бъде с тях по време на предстоящите празници.

Както е известно, Анджелина Джоли подаде молба за развод на 20 септември 2016 година след 12 години брак с Пит. Тогава Джоли обяви, че двамата с Пит имат твърде големи разногласия и смята да получи пълна опека над децата, за да не може баща им да им влияе лошо.

Когато Джоли обяви факта, че е подала молба за развод, в медиите се появи информация, че на борда на частния самолет Пит е ругал децата и е посегнал на сина им Мадокс, след което детето престанало да общува с баща си. Тогава се заговори, че Джоли е предизвикала и разследване на този инцидент, но правоохранителните органи не са открили доказателства за подобни действия на Пит.
Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!