Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Зрителите побесняха! Хванаха Слави Трифонов и Криско в лъжа
Зрителите побесняха! Хванаха Слави Трифонов и Криско в лъжа
Зрителите побесняха! Хванаха Слави Трифонов и Криско в лъжа

Зрителите побесняха! Хванаха Слави Трифонов и Криско в лъжа

Второто парче на Слави Трифонов в дует с рапъра Криско вече е факт. Песента се казва „Едно Ферари модел 2019“ и е римейк на тоталния хит на Дългия от 1997 „Едно Ферари с цвят червен“. Парчето предизвика истински фурор в социалните мрежи и за денонощие събра половин милион гледания в YouTube. Коментарите на голяма част от зрителите обаче далеч не са ласкави.

Шумно анонсиранията дует се оказа не оригинално парче, а преработена версия на стара песен, ядосват се феновете.

Според много от тях песента е вече изтъркана, а според други никой римейк не може да достигне класиката и участието на Криско звучи по-скоро странно, отколкото да подобри оригинала. Да не я бяха изобщо анонсирали като нова песен, коментират зрителите, които се чувстват излъгани от дуета. Припомняме, че първата песен, която Трифонов записа заедно с Криско, разбуни духовете.

Оказа се, че „Гледай как се прави“ прилича поразително много на кючека „Тошка“ на Щилян и оркестър „Китка“. Разбира се, сред зрителите има и много одобрителни мнения на новия дует. Прероди се една легендарна песен! Класиката си остава класика и след години, коментират хората.

Източник: www.marica.bg

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Тодор Тодоров

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook