Зуека се завръща в „Бригада нов дом“ по БТВ

Zyeka se zavryshta v Brigada nov dom

Васил Василев – Зуека се премести да живее в Испания и като че ли за кратко се опита да забрави за телевизията и сценичния си образ. Но това му желание не продължи дълго и реши да я появи при конкуренцията в bTV, а не в медията, в която се изявяваше преди преселването си в чужбина, предаде Блиц.

Това е още един удар на bTV по конкуренцията, след като им сви една голяма част от популярните лица. Сега появата на Зуека със сигурност ще има голям отзвук.

Популярният водещ и актьор ще се включи във видео връзка в „Бригада нов дом“, където ще бъде изненада на семейството, което ще участва в епизода.

Неразривната и емоционална връзка между баща и дъщеря е в центъра на новия епизод на „Бригада Нов дом“. Людмил е самотен баща-чудо, който отглежда 10-годишната си дъщеря Василена с помощта на бабата на детето.

Здравословни причини налагат оттеглянето на майката на лъчезарното момиченце от живота й, а Людмил е героят, който влиза в ролята както на баща, така и на майка.

Невероятният му дух, устойчивост и сила ще вдъхновят бригадата и Мария Силвестър да вложат цялата си енергия в реновирането на техния дом. На помощ майсторите ще повикат не кой да е, а малките принцеси в живота им – техните дъщери и племеннички, които ще оставят своя отпечатък в историята на Людмил и Василена.

Съседите от квартала също ще станат съпричастни с каузата на предаването и доброто настроение по време на ремонта чрез всякакви жестове – от лакомства до лични концерти.

Освен тях, като доброволци в довършителните дейности по обекта ще се включат и мотористите от сдружение „Да дарим усмивка“.

„Заедно можем повече. Всеки един човек трябва да „заразява“ друг с добро“, сърдечно ще заяви основателят д-р Асен Цеков.

А докато майсторите работят усърдно, водещата Мария Силвестър ще направи запомняща се изненада на малката Василена. Самият Васил Василев – Зуека ще й даде безценни съвети за това как да изпълни мечтата си да стане добър художник.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Зуека се завръща в „Бригада нов дом“ по БТВ"

Какво мислите?