Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Как да не ги обичаш? 10 особености на характера, присъщи само за зодия ЛЪВ
Как да не ги обичаш? 10 особености на характера

Как да не ги обичаш? 10 особености на характера, присъщи само за зодия ЛЪВ

Зодия Лъв е представител на стихията огън. Хората, родени под този знак, са величествени и горди.

И макар Лъвовете да са много високомерни, в същото време са и много снизходителни към околните. От КОЧ Ви даваме 10 специфични особености, заради които всички обичаме тази зодия:

1.Лъвовете обичат вниманието

Лъвовете много обичат вниманието към себе си. Ако искат да спечелите благоразположението им, тогава се интересувайте от нещата им, увлеченията им, изпитвайте възторг от постиженията им и всячески демонстрирайте своята заинтересованост към тяхната персона.

2. Лъвовете са лидери

По природа Лъвовете са лидери. Това се проявява особено в отношенията Те не обичат и не търпят нравоучения. Често Лъвовете управляват еднолично в семейството.

3. Амбициозни са

Лъвът се стреми да реализира своите мечти. Ако искате да бъдете спредставител на тази зодия, покажете му, че го подкрепяте във всичко.

4. Целеустремени са

Лъвовете са много и много целеустремени. Упорито следват набелязаната цел, докато не я постигнат. Лъвовете никога не скланят своята горда глава, винаги ще се опитат да спечелят всеки спор и да доведат до край всяко дело.

5. Лъвовете са влюбчиви и страстни

Огнената натура на Лъвовете се проявява най-вече в сърдечните дела. Те се влюбват много бързо в обекта на своята симпатия и се отнасят към своите чувства с цялата си сериозност. Лъвовете са една от най-страстните зодии.

6. Романтични са

Да живееш с Лъв изобщо не е скучно. Те обичат да изненадват своя партньор и са способни на много романтични жестове.

7. Отговорни са

Лъвовете имат добри сърца. Дори техният стремеж към независимост и любовта им към успехите не ги карат да забравят своите приятели. Те обичат да помагат на слабите и беззащитните и се отнасят много отговорно към това. Лъвовете искат да уредят добре живота си в материален план, за да го споделят с хората, които обичат.

8. Чувствителни са

Лъвовете са много чувствителни, но добре се маскират. Според тях сантименталността е признак на слабост, а точно това те не могат да допуснат.

9. Прекрасни партньори

Лъвовете са просто великолепни партньори. Обичат да проявяват нежност към своята половинка Те са грижовни, верни и внимателни, затова с тях можете да изградите стабилно семейство.

10. Лъвовете умеят да бъдат щастливи

Лъвовете, в сравнение с другите зодии, най-много от всички умеят да получават удоволствие от живота и да бъдат щастливи. Те намират радост в малките неща, умеят да ценят красотата на околния свят.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*