img
Home / ЗОДИИ / Как да не ги обичаш? 10 особености на характера, присъщи само за зодия ЛЪВ

Как да не ги обичаш? 10 особености на характера, присъщи само за зодия ЛЪВ

/
/
/
1377 Views

Зодия Лъв е представител на стихията огън. Хората, родени под този знак, са величествени и горди.

И макар Лъвовете да са много високомерни, в същото време са и много снизходителни към околните. От КОЧ Ви даваме 10 специфични особености, заради които всички обичаме тази зодия:

1.Лъвовете обичат вниманието

Лъвовете много обичат вниманието към себе си. Ако искат да спечелите благоразположението им, тогава се интересувайте от нещата им, увлеченията им, изпитвайте възторг от постиженията им и всячески демонстрирайте своята заинтересованост към тяхната персона.

2. Лъвовете са лидери

По природа Лъвовете са лидери. Това се проявява особено в отношенията Те не обичат и не търпят нравоучения. Често Лъвовете управляват еднолично в семейството.

3. Амбициозни са

Лъвът се стреми да реализира своите мечти. Ако искате да бъдете спредставител на тази зодия, покажете му, че го подкрепяте във всичко.

4. Целеустремени са

Лъвовете са много и много целеустремени. Упорито следват набелязаната цел, докато не я постигнат. Лъвовете никога не скланят своята горда глава, винаги ще се опитат да спечелят всеки спор и да доведат до край всяко дело.

5. Лъвовете са влюбчиви и страстни

Огнената натура на Лъвовете се проявява най-вече в сърдечните дела. Те се влюбват много бързо в обекта на своята симпатия и се отнасят към своите чувства с цялата си сериозност. Лъвовете са една от най-страстните зодии.

6. Романтични са

Да живееш с Лъв изобщо не е скучно. Те обичат да изненадват своя партньор и са способни на много романтични жестове.

7. Отговорни са

Лъвовете имат добри сърца. Дори техният стремеж към независимост и любовта им към успехите не ги карат да забравят своите приятели. Те обичат да помагат на слабите и беззащитните и се отнасят много отговорно към това. Лъвовете искат да уредят добре живота си в материален план, за да го споделят с хората, които обичат.

8. Чувствителни са

Лъвовете са много чувствителни, но добре се маскират. Според тях сантименталността е признак на слабост, а точно това те не могат да допуснат.

9. Прекрасни партньори

Лъвовете са просто великолепни партньори. Обичат да проявяват нежност към своята половинка Те са грижовни, верни и внимателни, затова с тях можете да изградите стабилно семейство.

10. Лъвовете умеят да бъдат щастливи

Лъвовете, в сравнение с другите зодии, най-много от всички умеят да получават удоволствие от живота и да бъдат щастливи. Те намират радост в малките неща, умеят да ценят красотата на околния свят.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook