Home » ЗДРАВЕ » Най-лошият враг на мазнините седи на рафта ви, а вие дори не подозирате- имате нужда от 300мл вода и щипка от него само
Най-лошият враг на мазнините седи на рафта ви

Най-лошият враг на мазнините седи на рафта ви, а вие дори не подозирате- имате нужда от 300мл вода и щипка от него само

Обикновено, талията се смалява пропорционално на намаляването на вкусните ви ястия. 

Редакторите na KO4 винаги търсят апетитни начини за намаляване на теглото и този път ние попаднахме на следите на един изящен метод.

Желатинова диета – полезна, вкусна и много проста. Също така ще ви струва стотинки. Вместо да се чудите как да готвите без олио, можете да практикувате хапването на сочни плодове и зеленчуци с желатинов разтвор. Само една седмица и тази диета дава невероятен резултат – до минус 6 кг. Както се казва, евтино и весело по празниците!

Желатинова диета

Желатинова диета

Предимства на желатиновата диета

Какви проблеми възникват по време на диета? Първо, усещането за глад . Това се случва неизбежно веднага след като тялото открие липса на калории . Второто нещо, което може да ви изненада, е цената на здравословните храни. Сега е по-евтино да си купите голяма пица, отколкото да направите пълноценна салата за цялото семейство.

Тези и други странични ефекти при загубата на тегло изчезват напълно, ако включите желатин в диетата си.

Желатинова диета

Жълта композиция

Калоричното съдържание на чисто желе (без добавена захар) е 60 kcal. То заема много пространство в стомаха, като постоянно потиска усещането за глад. В същото време тяхната енергийна стойност е значително намалена!

Желето почти няма въглехидрати и мазнини, то е почти чист протеин , а именно колаген. Лесно се абсорбира, укрепва ноктите, кожата и костите. Останалите 15% от желето обогатяват тялото с полезни микроелементи: калций, магнезий, натрий, калий, флуор и аминокиселини.

Желатинова диета

Диетични условия

Има няколко начина да отслабнете с желе : радикално, умерено и лесно.

В първия случай желето съставлява голяма част от диетата, но трябва да бъде разнообразно с овесени ядки и сушени плодове, за да не уврежда червата (за една седмица може просто да прекъсне диетата).

Вторият метод се основава на замяната на едно или две хранения на ден с желе. Например, консумирайте закуската и вечерята си на ниско калорични десерти на основата на желатин, а останалите хранения си ги правете пълноценни. Това може да бъде печени пилешки гърди или парче месо със зеленчуци и зърнени храни (или макаронени изделия).

Желатинова диета

Третият начин – желатин за отслабване . Трябва да я приемате преди закуска всяка сутрин в продължение на 7 дни, за да подобрите храносмилането и да увеличите метаболизма. Това е подходящо за тези, които планират да отслабват чрез упражнения.

Отслабване – тайната рецепта за бързи резултати

1 ч. л. желатин
250 мл топла вода
100 мл гореща вода
1 ч. л. мед

Желатинова диета

Залейте желатин с топла вода вечер и оставете да се надуе до сутринта. След това добавете мед, разбърквайте и добавете вряла вода. Нека желатинът се разтвори добре и пийте половин час преди хранене.

Какво да приготвите желатин, за да отслабнете? Предлагаме Ви желе на базата на млечни продукти с добавка пресни или замразени плодове – най-добри приятели в борбата срещу излишни килограми.

Желатинова диета

Всички видове желета са добре дошли.

Това е един от малкото наистина вкусни методи за бърза загуба на тегло. Можете да се върнете към него отново не по-рано от 3 седмици. Кой знае, може би няма да е необходимо да се върнете – просто трябва да включите желе в основната си диета.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?