Home » КЛЮКАРНИК » Наталия Кобилкина разкри защо иска да има дете! (Виж нейната мотивация)
Наталия Кобилкина разкри защо иска да има дете! (Виж нейната мотивация)
Наталия Кобилкина разкри защо иска да има дете! (Виж нейната мотивация)

Наталия Кобилкина разкри защо иска да има дете! (Виж нейната мотивация)

Наталия Кобилкина не спира да се пуска бременна и доволна в мрежата!

Сексоложката Наталия Кобилкина е вече в напреднала бременност. Рускинята пусна умилителен пост за майчинството и причината да има дете. Ето какво разкри Наталия Кобилкина за създаването на нов живот:

„Майчинство дава едно уникално чувство на богиня в теб. Трудно да повярваш, че твоето тяло само твори нов живот. Този нов живот ще има своята съдба, своя характер и чувства. И голямо щастие, че ние имаме тази възможност да дадем нов живот.

Вярвам, че мотивация да раждаме деца трябва да бъде точно такава: Искам да дам нов живот. Точка.

Не да има кой да се грижи за мен в староста, не да придам смисъл на моя живот, не да задържим партньор…. а просто да дам нов живот с максимална любов. Без жертви. От любов. А вие защо искате деца?

С каква идея давате нов живот?“, попита последователките си в мрежата Наталия Кобилкина.

Рускинята поясни също така защо много двойки не успяват да се сдобият с дете, при положение, че и двамата го искат. И при все, че физически са напълно здрави и способни да създадат потомство:

„Искам да напиша защо в семейства не се получават децата, при условие, че и двама партньора са здрави. Има няколко основни причини:

1. Нямаме правилния партньор и детето не ни избира 2. Прекалено сме вкопчени в тази идея за деца и това става смисъл на живота и тогава децата рядко стават. 3. Няма място и пространство и време за дете. 4. Страх от промяна и загуба на партньор, ако ще дойде дете.

5. Страх от ограничения, които идват от деца и промяна в тяло. 6. Има родови блокажи и травми в семейство и страх да бъдеш уязвима и безпомощна… Пожелавам на всички прекрасни и здрави деца“, сподели Кобилкина.

Източник: www.kliuki.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?