Home » КЛЮКАРНИК » От сега е ясно! Вижте кой ще спечели Big Brother Most Wanted!
кой ще спечели Big Brother Most Wanted

От сега е ясно! Вижте кой ще спечели Big Brother Most Wanted!

Очаква се Джулиана Гани да е големият победител в Big Brother: Most Wanted, научи КОЧ.

В това са убедени нейните последователи в социалните мрежи. Още с влизането на Мис Силикон в шоуто, новото ѝ гадже Илиян Найденов създаде група в нейна подкрепа във Фейсбук, която за отрицателно време събра над 1000 последователи.

„В тази група ще се публикува всичко свързано с участието на Джулка в къщата на Биг Брадър! Всички имат правото да публикуват мотивиращи снимки, изрязани кадри, клипове, колажи и т.н. Нека я подкрепим и я направим победител в този сезон! Тя ви обича и разчита на вашата подкрепа!“, написа на страницата Илиян Найденов, който нашумя като автор на книгата „Детокс 2.0 – убиецът на мазнини”.

Най-запалените почитатели на Джулиана не спират да сипят комплименти по адрес на любимата си звезда и я виждат като победител в Биг Брадър.

„Единственият участник в къщата, който не се налива с алкохол, който е възпитан и с възпитание и знания. Човек,от който можеш да научиш много“,

„Прекрасна! Нека й помогнем да стигне до финал и да спечели този път, защото тя го заслужава“ са само малка част от коментарите в групата, както и на личната страница на Гани.

На първите номинации в реалитито Джулиана Гани не получи нито една номинация за изгонване от съквартирантите. Прави впечатление, че тя е най-стилна от всички дами в къщата. Красавицата се появи в ефир с убийствено секси тоалет – оскъдна рокля, която подчертаваше пищните ѝ форми. Според запознати роклята е дело на Djofra Fashion, една от любимите родни марки на Джулиана.

Източник: Факти

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?