img
Home / СВЯТ / Разкриха причината за убийството на българката в Атина: Искала да прибере имотите на гръцкия си съпруг

Разкриха причината за убийството на българката в Атина: Искала да прибере имотите на гръцкия си съпруг

/
/
/
247 Views
loading...

Икономически спорове са в основата на разигралата се днес трагедия в квартал Елинико в гръцката столица, където 59-годишна българка бе застреляна от 86-годишния си гръцки съпруг, бивш военен, разбра КОЧ.

Според информацията на местните медии българката, която от една година е женена за гръцкия военен системно е настоявала да бъде вписана като съсобственик на имотите на гръцкия гражданин вследствие на което кавгите били част от ежедневието на двойката, твърдят техни съседи.

Днес сутринта след поредния скандал българката изгонила от дома 86-годишния си съпруг, който в момент на ярост грабнал оръжието и стрелял срещу нея. Тя успяла да избяга и да спре минаващо такси. Единствено успяла да каже: „Уби ме, уби ме“ след което загубила съзнание. Минути по-късно гръцкият военен насочил дулото на пистолета срещу себе си в двора на дома им. И двамата са закарани спешно в болница Асклипио в квартал Вула, където малко по-късно издъхнали.

Според информацията 59-годишната българка се запознала с настоящия си съпруг, докато работела в дома му като домашна помощница и се грижела за болната му съпруга, която преди година починала.

Гняв предизвика в социалните мрежи поведението на таксиметровия шофьор, спрян от българката, който разказа почти усмихнато пред телевизионните камери, че щом видял жената да влиза в колата му и да вика, че я убиват спрял объркан и я издърпал навън от задната врата на колата.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!