img
Home / KO4 STORY / Свекървата на Наталия Гуркова с разтърсващи думи за убития си син Джордже Михалевич: Скъпото ми дете, моята радост и гордост.

Свекървата на Наталия Гуркова с разтърсващи думи за убития си син Джордже Михалевич: Скъпото ми дете, моята радост и гордост.

/
/
/
942 Views

Разтърсващи думи написа в социалните мрежи майката на Джордже Михалевич. Свекървата на Наталия Гуркова е съкрушена, но е готова да се бори, само за да бъде до децата на сина си и снаха си.

„Скъпото ми дете, моята радост и гордост.

Благодаря за всичко, благодаря, че ми остави два ангела—Джорджия и Кристиян, за които трябва да живея, както живях заради теб… Ти си жив за нас.

Твоето голямо сърце и безкрайна любов ще ни водят занапред. Моля се на Бог да те заведе в рая на рая, защото знае добрите ти дела.

Мъката е безкрайна, но ще продължа тежката битка без теб, да бъда утеха за двете ти деца и Наталия”, пише Мира, цитира „България днес”.

От думите й става ясно, че в този труден момент тя е плътно зад снаха си и децата на Джордже и Наталия.

„Почивай в мир, ангел мой”, завършва тъжната си изповед Мира.

Междувременно остава неясно кога ще бъде погребението на Михалевич, както и къде. Негови приятели питат майка му дали ще има литургия в Йоханесбург, или ще бъде погребан в родната му Черна гора.

Според негови близки, погребението се бави заради аутопсия и изясняване на обстоятелствата около смъртта му. Затова е твърде вероятно да бъде транспортиран в родината си, а поклонението да е в Йоханесбург.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook