Home » СВЯТ » След целувката на Кубрат, Джени Суши се отрече от името си
Джени Суши се отрече от името си

След целувката на Кубрат, Джени Суши се отрече от името си

Имам модели, които идват и го правят, не аз, твърди Джени, научи ko4.

Все по-известната журналистка Джени Суши, която бе целуната от родния боксьор Кубрат Пулев, направи бомбастично разкритие. Както е известно, Джени Равало, както е истинското й име, има бизнес, който включва консумиране на храна от голи женски тела.

Именно заради нейната професия много хора не вземат сериозно думите й, че едва ли не е изнасилена от Кобрата с въпросната целувка. Това явно й „светна лампичката“ и я накара да обяви в профила си в социалната мрежа „Инстаграм“, че до момента единствено нейните модели са позволявали на хора да се хранят от техните тела, но не и самата тя.

Джени Суши се отрече от името си

„Нека изясня едно недоразумение. Никога никой не е ял суши от мен. Все още. Това са просто снимки за СуШи Арт. Аз съм суши шеф и имам модели, които идват и правят „голото суши“. СуШи Арт не е моето име, това е името на моята компания. Заради традиции и старомодни разбирания по-малко от 2% от суши шефовете са жени, беше трудно да си намеря работа, защото това е доминирана от мъже индустрия. Работила съм в няколко ресторанта преди да стартирам Суши Арт, пише блиц. Започнах като продавач на пазара, продавайки рула и сосове“, написа журналистката и добави, че неин приятел я „подсетил“ за голото суши, като уточни, че това е забавен, изтънчен и секси начин да се изживее живо изкуство и суши.

Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?