Край, задмина я по хубост окончателно. При това естествена хубост, за разлика от силикона и всички „пластмаси“ по лицето и тялото на майка й.

Говорим за Марая – дъщерята на Мария, която е взела по нещо и от певачката, и от баща си Митко Андонов, но чарът е различен и неин си…

Момичето, което скоро ще навърши 15 години и е още ученичка, е овладяла до съвършенство тънкостите на фръцкането, позирането, селфитата и изкусителността. Няма да обясняваме откъде ги е учила, нали?! За разлика от Мара Отварачката обаче, която винаги си е имала нещо, как да кажем, брутално и пошло в излъчването, то Марая е сто пъти по-нежна и хубава.

Не знаем само доколко е подходящо на нейната възраст да се снима и показва толкова спокойно при все, че в мрежата е пълно с маниаци и откровени извратеняци, много от които на годините на прадядо й.

Една от снимките показва Марая в заден план, облечена с къса червена пола и показваща, че да – надарена е с „яка дупара“. Според мнозина потребители обаче Мария е била длъжна да изтрие поне тази снимка, за да не дава поводи за мръсни мисли към дъщеря си.

„Но какво ти?! Мария си е Мария. Тя сигурно сама насърчава чедото си да се облича и да се държи като съблазнителка“, коментират в нета. А близки до Марая разкриха, че куп нейни съученици са си изгубили акъла по прелестите й.