img
Home / КЛЮКАРНИК / Честито: Мегз напусна хотела, заживя в палата на гаджето си! (виж тук)

Честито: Мегз напусна хотела, заживя в палата на гаджето си! (виж тук)

/
/
/
337 Views
loading...

Мегз се изнесе от хотела, който обитаваше, научи ko4!

Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз сподели с почитателите си, че вчера официално се е изнесла от скъпарския си апартамент в столицата.

Честито Мегз напусна хотела, заживя в палата на гаджето си! (виж тук)

Мегз се премести в дома на половинката си, явно наистина е влюбена. Коко Шанел от Раковски живя близо 3 години на хотел в най-луксозната резиденция в София. Там тя се ползваше от всички последни писъци на лукса. И плащане по 5000 лева на месец, за да не й липсват никакви удобства.

Мегз не готвеше, не чистеше, не плащаше битови сметки. Ползваше спа, фитнес, открит и закрит басейн, автомивка, солариум и всички, което може да ви хрумне.

Въпреки многото критики Каканашева дълго не се отказа от жилището си, като обясняваше, че сама изкарва парите си. И затова ги харчи както сметне за добре. Вчера обаче амбициозното миньонче сподели, че вече от месеци не живее в жилището и че вече е готова да го остави завинаги, за да заживее официално в дома на мъжа си.

Злите езици шушукат, че най-популярната риалити звезда у нас всъщност много добре си е нагласила нещата и изобщо не е за окайване.

Мегз всъщност заменя хотела с голямата луксозна къща на мъжа си.

Там тя отново щяла да се ползва от спа, басейн и домашни помощнички. Каканашева се разпореждала като царица още по -нашироко. Последната й приумица била 100 квадрата гардеробна, където да добавя всички попълнения от новите си колекции.

Освен това Мегз поискала и огромен офис и специално място в градината за осиновените си бездомни кучета.

Източник: www.kliuki.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!