img
Home / БЪЛГАРИЯ / Ясновидка: Оставки в правителството на Борисов през 2019-а

Ясновидка: Оставки в правителството на Борисов през 2019-а

/
/
/
320 Views

Жизненият стандарт на българите ще се повиши през 2019-та, но слабо и потокът от българи към чужбина няма да спре. Ще се появят трима крупни инвеститори и ако правителството им даде шанс, ще се открият нови работни места и няма да разчитаме само на еврофондове, за да имаме 3-4% икономически растеж. Това каза Станка Ангелова, която се слави като една от ясновидките с най-точни прогнози.

В предсказанията си за 2018-та например тя каза, че ще има протести и скандали, че ще се стигне до министерски оставки, но не и до сваляне на правителството.

„И през Новата година протестната вълна няма да може да катурне кабинета „Борисов“, уверява гадателката, която получава информацията от Акашовите зависи.

Способността си да вижда бъдещето, да разваля магии и родови проклятия, получила след ухапване от отровна змия. От лапите на смъртта я спасява прабаба й, от която Ангелова е наследила част от своите умения, пише сайтът „Флагман“.

„Този път Борисов ще си завърши мандата, ако ще и да е на инат. И през 2019-та ще има министерски оставки. Хората, които са се провинили в нещо, той ще ги сменя веднага, без да се замисли“, каза Ангелова.

След като й бе зададен въпросът дали Димитър Николов ще спечели отново изборите за кмет на Бургас, тя каза, че му се дават четири мандата, защото има мисия, която трябва да довърши и градът ни да стане още по-хубав. Чудотворката от Златица обаче призна, че не знае колко пъти е печелил изборите Николов.

Според нея за разлика от 2018-та, когато животновъдите проляха много сълзи заради чумата и избитите им животни, през новата година няма да има изтребване на добитъка в Странджа, но пък сушата ще е голяма и добивите – ниски.

Тя пожела на всички да са здрави и по-борбени, да си отстояват правата и когато виждат, че управляващите не правят това, което трябва в името на народа, да не мълчат.

Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!