Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Вдовицата на Фатик започна работа за голяма европейска компания
Вдовицата на Фатик започна работа

Вдовицата на Фатик започна работа за голяма европейска компания

Вдовицата на Филип Найденов–Фатик, стана бизнес консултант, научи ko4.

Адриана Тюркмен реши да се впусне в сферата на финансовото консултиране и започна работа за голяма европейска компания, научи HotArena.

Фирмата е специализирана в областта на осигуряване на семействата, пенсионно осигуряване и спестяванията. А българският клон има три офиса, като най-големият от тях е в София.

Именно към него работи и Тюркмен.

Любопитна подробност е, че консултантите в компанията не са на трудов договор, а получават хонорар за всеки привлечен клиент и спрямо сумата, която той влага във фирмата. В един момент, по-успешните членове на компанията създават и екипи, като могат да стигнат дори до позицията мениджър.

Тюркмен е финансов консултант от няколко месеца, а преди това е преминала обучение. Явно вдовицата на Фатик се справя доста добре с новия бизнес, тъй като дори е била поканена да участва в коледния бал на фирмата в Будапеща.

От известно време интерес към новото бизнес начинание на майка си, интерес проявява и дъщерята на Фатик–Адриана. По-малката наследничка на боса дори вече е посетила няколко семинара на компанията, пише „България днес”.

Въпреки че през последните години Адриана разпродаде немалка част от имотите на фамилията в София, все пак разполага с достатъчно, за да живее охолно. Вдовицата на Найденов разполага с няколко апартамента в столичния квартал „Лозенец”, както и с парцел от 2,5 декара на „Цар Симеон”.

Адриана притежава и няколко помещения в столичен мол, които отдава под наем за баснословни суми.

Бизнес дамата до такава степен е завишила цените, че може да живее спокойно само от тези приходи. Но очевидно е отворена и към нови възможности за печелене на пари, а новият й бизнес е доказателство за това.

Хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?