Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Николай Банев не биел жена си само на Коледа
Николай Банев не биел жена си

Николай Банев не биел жена си само на Коледа

Олигарсите Баневи пиели умерено само на празниците, научи ko4.

Тихо и кротко, в семейна обстановка – така прекарвал декемврийските празници олигархът Николай Банев, преди да бъде арестуван за зулумите си – пише в. „Уикенд“. По Коледа той и третата му жена, фамозната Евгения Банева, дори спирали да се карат и бият. През останалото време от годината размяната на шамари между видните новобогаташи била ежедневна – отбелязва изданието.

„Като обърнеха някоя и друга чаша, а така беше всяка божа вечер, започваха разправиите“ – припомнят пред изданието бивши служители на резиденцията на Баневи в „Бояна“.

„Николай Банев не само удряше Евгения, но и често я насиняваше. На другия ден,вече поизтрезнели, бързо-бързо се сдобряваха – все едно нищо не е било, и се почваше с лигавщините, наричаха се взаимно „мое сладко алкохоличе“. Само по Коледа и Нова година си отдъхвахме от тъпите им пиянски изцепки“ – споделят свидетели на битието на олигарсите.

Причината за краткото декемврийско примирие била, че за празниците в палата на баровците се изсипвали Баневи-старши и Генчеви, родителите на Евгения. Други гости олигарсите не канили и не посрещали – всеизвестно е, че те нямат приятели.

Да, за Коледа Николай Банев предпочитал да е само с родата и да не мърда от къщи. Жена му пък – напротив, искала да се махнат от София и да празнуват в чужбина. Ной обаче не й обръщал никакво внимание – коментира изданието.

razkritia.com

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?