Home » КЛЮКАРНИК » Водещият Александър Сано издаде с какво “Островът” ще е по-добър от “Сървайвър”
Aleksandyr Sano izdade s kakvo shte byde po dobyr Ostrovyt ot Survivor

Водещият Александър Сано издаде с какво “Островът” ще е по-добър от “Сървайвър”

След като bTV обяви новото си шоу за оцеляване “Островът на 100-те гривни”, основните въпроси бяха два.

Първият е, с какво този формат се отличава от “Сървайвър” или от конкурентния “Игри на волята” по Нова телевизия, защото приликите са очевидни.

Другият въпрос беше кой ще е бъде избран за привлекателната позиция на водещ. Отгворът тук вече е ясен – това е актьорът Александър Сано. Той сподели, че вече е отказвал два пъти да води различни формати. Този път не е устоял обаче, защото новото шоу много му харесало.

“Следя подобни формати. Трепят се едни хора месеци наред, гладуват, правят какво ли не и на крачка от финала си тръгват с празни ръце”, коментира Сано.

В “Островът на 100-те гривни” джакпотът от 300 000 лева ще се разпределя между тримата най-добри. Това със сигурност ще намали основното обвинение към всеки български формат, а именно – че е предварително нагласен.

Креативният продуцент на новото шоу Николай Николов обясни и какви са основните правила. По негови думи “Островът на 100-те гривни” е нещо средно между “Сървайвър” и “Игра на калмари”, без разбира се изгубилите да загиват наистина.

Играчите ще са 30 и всеки ще започне играта с по 3 гривни на стойност по 3000 лева. Те ще ги печелят и губят в различни игри, като по-силните ще имат право на избор кои да са те. Последните 10 гривни ще са във водещия. Сано обаче не издаде как точно и на кого ще ги дава.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?