Новините на фокус
Home » СВЯТ » Драгана Миркович е неутешима: Обичах Шабан! Заедно трябваше да… (СНИМКА)
Драгана Миркович е неутешима: Обичах Шабан!

Драгана Миркович е неутешима: Обичах Шабан! Заедно трябваше да… (СНИМКА)

Шокиращата новина за внезапната смърт на сръбския изпълнител Шабан Шаулич потресе редица негови колеги.

Ко4 припомня, че вчера се разбра, че той е издъхнал в германска болница след зверска катастрофа, станала в Билефелд, недалеч от Дортмунд. Междувременно се появи и първа версия за причините, довели до кървавата касапница.

Пиян шофьор е причинил катастрофата, при която загина сръбската легенда Шабан Шаулич. Певецът е пътувал по магистрала край Дортмунд, Германия след свое участие.

Автомобилът му е бил шофиран от неговия кръстник Слоба Стоядинович, който го следва при почти всичките му участия. В този момент Мазда, управлявана от пиян мъж, се е врязала в задната част на колата им с висока скорост.  Освен кръстника на Шаулич в колата му е имало още двама души. Те са претърпели сериозни наранявания, но са без опасност за живота.

Шабан Шаулич катастрофаМалко след трагичната новина известната сръбска изпълнителка Лепа Брена написа прочувствени думи за Шаулич.

Лепа Брена за Шабан Шаулич„Напуснаха ни най-добрите. Сред тях, Шабан. Учих се от него, бяхме с него, сътрудничихме му, пеехме и скърбяхме с него, обичахме го и го уважавахме, научихме от него много за живота… Вечна слава скъпи приятелю“, написа сръбската изпълните по повод трагичната смърт на Шаулич.

Непосредствено след това и друга известна певица от Сърбия сподели мъката си.

В личния й фейсбук профил Драгана Миркович сподели, че й е трудно да повярва, че това се е случило с Шаулич.

Все пак тя поясни, че „легендите не умират“.

Драгана Миркович за Шабан ШауличТрудно ми е да повярвам, защото легендите не умират! Използвах всеки шанс да ти кажа колко много те уважавам и те обичам, но не съм имал шанс да ти кажа колко много те уважавам. Безкрайно съжалявам и няма думи, с които да опиша колко съм тъжна. Много се радвах, че ще имаме един съвместен концерт в Любляна, но…“, написа Миркович.

Източник: Блиц

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?